Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
ormar
ormar

Moj dom

Odjeća koja privlači negativnu energiju

Riješite se pod hitno ove odjeće!

Znate li da prostor u kojoj osoba obitava obično odražava i stanje njenog uma? Dakle, kada su naši domovi, spavaće sobe, automobili i radni prostori puni nereda, prljavštine i kaosa, ukratko, negativne energije, često je to odraz našeg emotivnog stanja. I što više vremena provodimo u takvoj nesređenoj okolini, to se negativnije osjećamo.

Tako je i sa stvarima kojima zatrpavamo naše ormare. Riješite se pod hitno ove odjeće!

1. Stara pidžama

Pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamjenu koja će vam dugo potrajati.

2. Haljina koju ste nosili na više vjenčanja

Koju god brojku imate na umu, vrijeme je da njeno mjesto zauzme druga haljina ili komad koji ćete nositi u svečanim prilikama.

3. Odjevni komadi bivšeg partnera

Nije riječ samo o komadima koji nepotrebno zauzimaju prostor u ormaru, već i o uklanjanju emocionalnog tereta nakon kojeg ćete se osjećati mnogo bolje.

4. Iznošeni grudnjaci

Sigurno imate jedan divan, baš udoban primjerak. Znate li da većina grudnjaka izgubi svoj prvotni oblik nakon godinu dana učestalog nošenja? Ipak, na vama je da procijenite koliko je vaš grudnjak iznošen i kada je vrijeme da ga izbacite iz ormara.

5. Majice

Majice s različitim reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad obukli, možete učiniti korisnim tako što ćete ih pretvoriti u krpe za brisanje prašine. Bijele majice ključni su komadi. No, ako su požutjele i ne možete ih izbijeliti, onda nema smisla da ih držite ih u ormaru.

6. Neodgovarajući komadi

Odjeću koju čuvate već godinama, komade s kojima se nikako rastati još od srednjoškolskih ili fakultetskih dana, a koja vam ne odgovara, neudobna je i možda više u nju ni ne stanete… Zamijenite je odjećom u kojoj se osjećate dobro i koja vam odlično pristaje.

 

Izvor: stil.kurir/kolektiv.me

Više

Moj dom

Čovjekove misli, riječi, ili djela izvori su energije, tako da negativna energija ne mora dolaziti od nekog ili nečeg drugog izvora, i mi sami...

Duh i tijelo

Zrače negativnom energijom i u njihovom društvu osjećamo se loše pa ih se može nazvati i ‘toksičnim’ ljudima.

Moj dom

Ove 3 biljke će se savršeno uklopiti uz svaki dom, a vi se potrudite da bar jednu imate.

Duh i tijelo

Svi smo mi različiti, imamo različite mane i snage. Međutim, postoje neki ljudi koji nas iritiraju i izvlače baš ono najgore iz nas.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.