Trendovi

Odjeća vječne mladosti

Karakter ideala neprolazne mladosti, slobode, zabave i zadovoljstva
Fox Trend se kao linija odjeće pojavila prošle godine u Hrvatskoj, a prepoznatljivi su po mladenačkim linijama.

– Fox Trend je vodeće ime u modnoj industriji za mlade osobe, koja u svakom trenutku nudi najpovoljniji omjer cijene i kvalitete, izjavila je za She.hr marketinška menadžerica pri Fox Trendu, Tamara Avramović.

Dodala je, da se u programu za starije koriste kombinacije pamuka, vune, kože, poliestera i viskoze, dok za djecu i bebe upotrebljavaju isključivo pamuk. Prate najnovije trendove u izboru boja i uzoraka kako bi bili u koraku s generacijama i potrebama.

Ležerno u korak s modom

Generacijski pokrivaju populaciju od rođenja pa do četrdesetih godina života iako su najviše orijentirani na mlađu populaciju – djecu i mlade.

– Fox ponosno nudi ležernu modu prihvatljivih cijena uz visoku kvalitetu. Dnevna potrošnja po kupcu u našim dućanima s obzirom na prihvatljive cijene koje smo odabrali za hrvatsko tržište je zadovoljavajuća i kreće se od 200 do 400 kuna, rekao je za She.hr direktor Fox trenda Ofr O-Sinai.

Fox kompanija osnovana je u Izraelu 1942.godine, a uključuje četiri brenda FOX Woman, FOX Men, FOX Kids i FOX Baby.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version