Savjeti i preporuke

Okrugle sunčane naočale

Svi su poludjeli za modernim lenonicama.
Još prije nekoliko godina, blizanke Ashley i Mary Kate Olsen, kao i Ozzy Osbourne nosili su okrugle sunčane naočale inspirirane lenonicama, a ovog proljeća svi su poludjeli za ovim modelima.

Nose ih zvijezde kao što su Beyonce, Gwen Stefani, Sienna Miller i Alexa Chung, a hit ove sezone su prozirni plastični okviri u bojama i predimenzionirani modeli.



Modne piste također su bile preplavljene savršeno okruglim naočalama koje podsjećaju na lenonice, ali inspirirane '90-ima.



Dizajneri poput Stelle McCartney, Viktor & Rolf, Diane von Furstenberg, Moschina, Toma Forda, Armanija i Erdema, predložili su okrugle modele u svim veličinama, bojama i uzorcima.



Tamna stakla i predimenzionirani okviri na okruglim naočalama u pomalo vintage stilu apsolutni su hit ovog ljeta.




You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version