Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Okruži se snažnim ljudima i nježnom modom

Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri nošenja.

Svijet oko nas mijenja se nevjerojatnom brzinom, modni svijet tu je preuzeo vodeću ulogu. Moda je oduvijek bila sredstvo iskazivanja osobnih stavova, strasti i uvjerenja. Moda nas je vodila kroz ratove, revolucije, pokrete, pobune, slavlja i ponovna rođenja društva. Par levisica znači više jednoj generaciji nego im je značio televizor u boji. Osobni stil je prvi korak osobe ka pronalaženju vlastitog ja.

Takva nas atmosfera u modi čeka i danas. Globalno zatopljenje, prirodne nepogode, izumiranje vrsta, gomilanje smeća i širenje bolesti samo su neke od pokretača promjena u današnjem društvu. Brza moda među prvim je krivcima stvaranja otpada. Trend nošenja komada odjeće svega dva tri puta narušava zdravlju našeg planeta ali i samoj svrsi mode.

Pitamo se zar smo zaboravili što je moda? Komad dobrih hlača je tu da nam začinjava styling godinama. Da ih selimo iz obiteljske kuće na faks, pa onda u svoj stan pa onda u ormar svoje kćeri. Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri nošenja.

Okruži se snažnim ljudima i nježnom modom

slogan nove Dive kolekcije

Nova kolekcija Dive organic

“U njoj smo predstavili neke nove komada, ali i vratili one od prošle zime. To je ljepota Dive dizajna, on je bezvremenski i uvijek besprijekorno nježan. Ponovno smo se usredotočili na Jersey kolekciju i njoj dodali MAXI haljinu s već prepoznatljivim Dive detaljima svile”, poručuju.

Kampanja je ovoga puta nešto više grunge i predstavlja spoj buntovništva protiv brze mode i nježnosti prijateljstva i zajedništva ka organskoj modi. Modi koja njeguje nas i našu okolinu. Mali je ovo korak u svjetskom moru proizvodnje i dizajna ali veliki za Hrvatsku modnu scenu i dvije dizajnerice koje tek stvaraju svoje mjesto u njemu.

Više

Drama Queen

Doista, ima li išta na našem tijelu da volimo? Ima li išta što na svome tijelu ne bismo mijenjali, a dato nam je?

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Fashion report

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine.

Trendovi

Nova kolekcija za proljeće 2023. puna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za savršenom vjenčanicom. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.