Predstavljamo

Opremite svog školarca

Poklanjamo vam UHU poklon paket

Klimatske promjene, staklenički plinovi, emisije CO2 plinova dio su stvarnosti koja nam šalje  glasnu i ozbiljnu poruku – hitno se pokreni – učini nešto za svoj planet! Na tragu globalne inicijative za očuvanje okoliša UHU pokreće zelenu inicijativu za novu školsku godinu i poručuje – ako želiš da svijet bude bolje mjesto za život, mijenjaj sebe danas!

Svaka promjena kreće od pojedinca – čovjeka u ogledalu. Čak i maleni doprinos svakog od nas ima veliki utjecaj na okoliš, jer Zemlja je svačija odgovornost.

Kako UHU sudjeluje u očuvanju okoliša

Gospodarenje otpadom i recikliranje, štednja energije i povećanje ekološke osviještenosti, dio su zelenog poslovanja kojeg već duže vrijeme prati i UHU. U sklopu inicijative za održivi svijet, UHU daje svoj doprinos u zaštiti okoliša i smanjenju potrošnje resursa.

S obzirom da se većina plastike i dalje proizvodi iz sirove nafte, resursa koji je već dugo vremena oskudan, UHU je pronašao novi, obnovljiv prirodni resurs  kojeg je upotrijebio u proizvodnji UHU Renature ljepila u sticku.

U skladu s time, za “zeleni” početak nove školske godine UHU predstvalja UHU RENATURE LJEPILO U STIKU  – prvo ljepilo u stiku s ambalažom koju čini 58% biljnog materijala.

Bioplastična ambalaža većim je dijelom izvedena od uzgojene šećerne trske koja je obnovljiva te je kao takva ekološka alternativa konvencionalnoj plastici. UHU Renature ljepilo u sticku na taj način dokazano smanjuje potrošnju emisije CO2 za 46%, dok se potrošnja fosilnih sirovina smanjuje za 48%.

Pakiranje UHU Renature ljepila u stiku je 100% reciklirajuće, nema PVC-a, a čak 70% ljepila čine prirodni materijali i ne sadrži otapala.

UHU Renature ljepilo u stiku Renature ima minimalan utjecaj na okoliš, ali jednaku snagu lijepljenja kao standardni UHU stik. Razlog tome je, između ostalog, jedinstveni čep s navojem koji sprječava sušenje i osigurava dugotrajnost samog ljepila.

Proizvod je pouzdan i siguran, te se lako ispire hladnom vodom, a pakiranje je inovativno i u potpunosti reciklirajuće.

UHU RADIONICA U PRIRODI ZA BOLJI PLANET

Dođi na kreativnu radionicu u prirodi i educiraj se o važnosti prirode, okoliša i održivog razvoja – nauči kako očuvati i zaštititi svoj jedini planet –  Zemlju. Sudjeluj u kvizu na temu očuvanja okoliša i dobro se zabavi uz maštovite izazove izrezivanja i lijepljenja UHU Renature ljepilom u stiku!

UHU Renature ljepilo u stiku  poziva sve zainteresirane školarce, klince i klinceze, te njihove roditelje, na kreativnu i edukativnu radionicu u prirodi, koja će se održati u nedjelju 31.08.2014. na Bundeku, u Zagrebu u vremenu od 10.00 do 20.00 h.

Svi sudionici tom će prigodom moći i sudjelovati u nagradnom kvizu za koji su osigurane vrijedne i korisne nagrade za “zeleni” početak nove školske godine.

Uz zabavan animacijski program i brojna iznenađenja, a uz pomoć prvog ljepila u stiku čiju ambalažu čini 58% razgradivog bio materijala, sudionici radionice moći će pokazati svoju kreativnost u izradi  figurica životinja i životinjskog parka.

Sudjelovanje u radionici je besplatno za sve zainteresirane i nisu potrebne prethodne prijave.

U slučaju kiše program se odgađa!

[box style=”0″]

OSVOJITE NAGRADU

UHU vam poklanja 3×1 poklon paketa.

Ako želite osvojiti ovu nagradu pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom UHU te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

 Kada se održava UHU radionica?

Vaše prijave primamo do 11. rujna 2014., nakon čega ćemo u ovom članku objaviti ime dobitnika.

Dobitnice nagrade su Antonija Hodak, Zorana Sučija Lazić i Virđinija Perković Bartoluzzi. Čestitamo!

[/box]

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

Na Obonjanu se održala šesta radionica Vino&Seks koje su Tanja i Lada osmislile kako bi svojim polaznicima pržile priliku da se opuste i razgovaraju...

Gastronomija

Kad idete na vinsku radionicu, nemojte stavljati parfem kako ne bi utjecao na vaša i tuđa osjetila. I nemojte se ustručavati pitati sve što...

Trendovi

Havaianas je dio svoje pozitivnosti i kreativnosti usmjerio prema snažnoj ljubavi i brizi za okoliš.

Zanimljivosti

Osobna ekologija i obnovljivo te održivo življenje i gospodarstvo danas je sve prisutnije na svim razinama.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version