Trendovi

Ostvarite proljetne želje

Avenue Mall daruje 500 kupaca Visinim poklon karticama.
Ovog proljeća zagrebački Avenue Mall odlučio je svoje kupce nagraditi s čak 50.000 kuna i pokloniti im shopping kakav zaslužuju! U samo jednom danu, Centar će 500 najbržih kupaca nagraditi Visa Avenue Mall poklon karticama u vrijednosti od 100, 500 ili 1.000 kuna te im na taj način ispuniti njihove proljetne želje.

Proljetni džeparac osvojit će posjetitelji koji u periodu od 10. do 26. ožujka 2011. obave kupnju u minimalnom iznosu od 100 kuna, sačuvaju račun i svrate 26. ožujka od 9 sati u Avenue Mall. Oni najbrži će osvojiti Visa Avenue Mall poklon kartice i priliku za nezaboravan shopping u Avenue Mallu, odmah ispod proljetnog drvca u prizemlju Centra.



Stoga svratite u omiljeni shopping centar i uživajte u novim trendy kolekcijama. Ne trebate biti stilist, čitati modne časopise i slušati savjete modnih stručnjaka, dovoljno je samo zaviriti u izloge trgovina u Avenue Mallu.

Elegantno
, ženstveno, lepršavo, egzotično ili pak boemski – sami odaberite koji proljetni "look" najviše odgovara vašoj osobnosti.



Uskočite u prozračnu haljinicu intenzivnih boja ili ostanite vjerni svojoj bijeloj košulji. Oživite modnu ikonu u sebi, obogatite svoj ormar s mornarskom majicom koja će vam baš lijepo pristajati uz nove kapri hlačice i crvene balerinke. A kako bi dodatno zagrijali prohladne proljetne večeri, probudite "rock" zvijezdu u sebi i odberite kožnu jaknicu koja će se odlično uklopiti uz nove traperice i bijelu košuljicu.

Igrajte se, jer proljeće je godišnje doba u kojem je razigranost dopuštena. Uživajte u novim proljetnim kolekcijama i osvojite džeparac za shopping, jer rascvjetano drvce u Avenue Mallu ostvaruje vaše proljetne želje.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Kupovina poklona u zadnji čas može biti izazovna, ali to ne znači da morate posegnuti za osrednjim poklonom.

Duh i tijelo

Razmislite na vrijeme o tome što zaista veseli vašu prijateljicu, a inspiraciju za najbolje poklone prijateljicama potražite među našim prijedlozima.

Trendovi

Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto 2023. donosi pregršt boja u kišno sivilo koje nas posljednjih dana okružuje.

Moj dom

Jedva smo dočekali da nas umjesto budilice, budi proljetno sunce. Ipak, osim dobre energije koju donose, sunčeve zrake otkrivaju i svaku nečistoću i prašinu...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version