Knjige i glazba

Otkazan koncert ‘Giuliano i prijatelji’

Drugi datum koncerta još nije siguran.
Otkazan je koncert 'Giuliano i prijatelji' koji je trebao biti održan 16. lipnja u zagrebačkom kazalištu Komedija. Za eventualni drugi datum koncerta svi fanovi splitskog pjevača će biti obaviješteni, pa tako i čitateljice She.hr – a, koje su naj nagradnoj igri osvojile ulaznice.

Svi koji su kupili ulaznice, ste mogu vratiti na mjestima gdje su ih kupili, a najkasnije do 30. lipnja 2010.

Koncert u Komediji je trebao obilježiti 20 Giulianovih godina na glazbenoj sceni. Pjevač je kroz godine pjevanja objavio pet albuma i osvojio Porina za pjesmu 'Jugo' koju je izveo s Marijanom Banom. U sretnom braku je s plesačicom Kristinom i imaju sina Marka. Giuliano se još dugo vremena namjerava baviti glazbom pa će biti prilike za slušanje njegovih bezvremenskih hitova.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Sian Evans će, sigurni smo, svojim besprijekornim vokalom, šarmom i entuzijazmom pronaći put do srca publike.

Zanimljivosti

Kriminalistička komedija NEVIN iznimno je zabavna priča o obitelji koja se upušta u pljačku, a koja u naša kina stiže u četvrtak, 4. svibnja!

Zanimljivosti

Robert Čolina sinoć je u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija – Kontesi održao koncert evergreena, a nastupio je u pratnji vrhunskog orkestra Josipa Cvitanovića.

Zanimljivosti

Rocks & Stars Festival @ Cave Romane ove se godine vraća jači no ikada: Petar Grašo sa neponovljivom energijom i svima dobro znanim pjesmama,...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version