Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Otkrijte Dermalogica rituale koji vraćaju ravnotežu i zdravlje

Dermalogica donosi blagdansku kolekciju imajući na umu da nije samo vrhunski proizvod ono što njeguje kožu, nego i dodir naših terapeuta dok apliciraju vrhunske formule.

Živimo u neobičnom vremenu u kojemu otkrivamo da je dodir dragocjen. On tješi, iscjeljuje i povezuje nas s najmilijima donoseći unutarnju ravnotežu i mir. Darujmo ga ovih blagdana svjesno, s namjerom i pažnjom.

Dermalogica donosi blagdansku kolekciju imajući na umu da nije samo vrhunski proizvod ono što njeguje kožu, nego i dodir naših terapeuta dok apliciraju vrhunske formule. Dodir snižava razinu hormona stresa kortizola u krvi te tako jača i uravnotežuje cijeli organizam. Ujedinili smo ga sa sinergijskim formulama i posebno osmišljenim tehnikama njege koje pružamo u DermaCare centrima kako bismo blagdansko ozračje osjetili i iznutra. Prepustite se stoga našim stručnim rukama. No, ne zaboravite – svatko od nas iscjeljujući dodir nosi i u svojim rukama, stoga njegujte kožu poklanjajući joj nježnost, vrijeme i pažnju.

Kako bismo pobudili sva osjetila, blagdanska kolekcija dolazi u novom ruhu. Osmislila ga je američka umjetnica i dizajnerica iz Los Angelesa Marleigh Culver koja je već surađivala s velikim imenima kao što su Nike i Warby Parker, a njezini su radovi, izvedeni na platnu kao i na digitalnim platformama, predstavljeni i u prestižnom magazinu Vogue.

Culver je inspiraciju pronašla u Face Mappingu, jednom od najpoznatijih pristupa njezi kože lica koji su osmislili Dermalogicini eksperti. Umjetnica je vješto interpretirala zone lica i važnost njihova povezivanja – upravo dodirom. Njezina se apstraktna umjetnost na božićnim pakiranjima poigrava bojama, konturama, ali i fluidnim granicama, sugerirajući da se njega lica prelijeva u i druge aspekte života.

Tražite li prikladan i originalan dar ovih blagdana, istražite novu kolekciju u kojoj se nalaze najsjajnije zvijezde brenda Dermalogica. Među ostalim Daily microfoliant, naš najprodavaniji piling u prahu, gel za tuširanje Conditioning body wash, Healthy skin kit, paket s četiri top proizvoda za čišćenje, eksfolijaciju, hranjivu njegu te njegu kože pod stresom. U blagdanskim pakiranjima potražite i naše najbolje proizvode za hidrataciju, regeneraciju, vraćanje tonusa i sjaja. Paketi su osmišljeni tako da se proizvodi nadopunjuju kako bi stvorili brz i vidljiv učinak na vašoj koži.

I ne zaboravite bližnjima zaželjeti sreću i zdravlje dodirom!

Ne propustite

Darivanje

L’ADRIA je kupce ovog rođendana odlučila iznenaditi –ne samo s rođendanskim popustom, već i s dvama novim proizvodima.

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, nudi vrhunska rješenja za zdrav i blistav izgled kože - inovativni proizvodi će osiguravati optimalnu njegu, prilagođenu svim vremenskim uvjetima...

Darivanje

Izuzetna vodica sastoji se od hijaluronske kiseline 100 % prirodnog podrijetla i mikročestica ulja šipka koje zadržavaju vodu u koži zbog čega je koža zategnuta 24 sata.

Beauty report

Najizvođeniji svjetski tretmani regenerativne medicine, kozmetologije i estetike od sada se mogu raditi i u Zagrebu, točnije BeYoutik Baru.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.