Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
ljubav
ljubav

Horoskop

Ovi znakovi upoznat će svoju srodnu dušu ovog ljeta!

Kolovoz donosi sjajne šanse za upoznavanje novih, zanimljivih ljudi, a planeti obećavaju da će 5 znakova imati životnu priliku da upoznaju svoju ljubav za sva vremena!

Ljeto i ljubav neodvojivi su jedno od drugog. Kolovoz donosi sjajne šanse za upoznavanje novih, zanimljivih ljudi, a planeti obećavaju da će 5 znakova imati životnu priliku da upoznaju svoju ljubav za sva vremena!

U kolovozu će se mnogima dogoditi ono što su priželjkivali, ali su mislili da nema nade. Mnogi će imati prilike upoznati ljude koji će ih osvojiti na prvi pogled, s kojima će se sporazumjeti bez mnogo riječi i s kojima će imati osjećaj kao da se oduvijek znaju.

Evo koje znakove čeka susret sa srodnom dušom u kolovozu/avgustu:

Strijelac

Predstavnici ovog znaka srest će osobu s kojom će se odmah sporazumjeti, bez mnogo riječi, točnije osjetit će da su rođeni jedno za drugo.

Nakon samo nekog kratkog vremena imat ćete osjećaj kao da se znate cijeli život. Tu osobu možete da sresti bilo gdje, od posla do ulice, na mjestima na kojima se ne nadate. Astrolozi sugeriraju da to nije samo početak veze, već najvjerojatnije i početak stvaranja obitelji.

Bik

Ljubav vašeg života čeka vas negdje u prirodi – to može biti park, obična šetnja gradom, roštilj s prijateljima, odmor u planini. Glavna stvar koju trebate napraviti je da se ne plašite novih poznanstava, da se ne povučete pred nepoznatim i da ne pokazujete nepovjerenje.

U vašem krugu poznanika, kolega i prijatelja, ljubav ne može nastati – jedino s novim ljudima koje ćete tek upoznati.

Škorpion

Vaša situacija je neobična, jer ima mnogo šansi, ali ih s vremena na vrijeme propuštate. Glavna stvar je da sami odlučite je li vam u ovom trenutku potrebna veza. Ako jest, pogledajte sve znakove koje vam život šalje. Astrolozi su sigurni da su mnogi Škorpioni u ovom trenutku pored osoba koje nisu njihovi pravi životni suputnici, ali oni ne žele ništa mijenjati, što je greška. Tako troše svoje vrijeme, ali i vrijeme druge osobe, zavaravajući je.

Ovan

U kolovozu Ovan može upoznati osobu koja će ga mnogo voljeti i koja će biti spremna sve učiniti za njega. Ali hoće li do veze doći, ovisi od svakoga ponaosob.

Neki će prihvatiti udvaranje i započeti vezu, neki će odbiti, jer će više biti za prijateljsku vezu.

Rak

Rakovi imaju šanse upoznati osobu svog života, ali samo ako naprave nešto čega su se oduvijek plašili.

U suprotnom, propustit će šanse zbog toga što nisu željeli izaći iz svoje zone komfora i riskirati, čak ni zbog ljubavi.

sensa.mondo i atma.hr

Više

Drama Queen

Iako je društveno neprihvatljiva i dovodi sve sudionike u neku neugodnu, pa ponekad i opasnu situaciju, laž nećemo tako lako iskorijeniti.

Život u dvoje

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Ribe i Djevica.

Horoskop

Albert Einstein je čak tvrdio kako je intuicija od svega – najvrjednija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.