Fashion report

Parfois: Nigdje… Može biti negdje 

Nova Parfois kampanja predstavljena je s talijanskim modelom, Chiara Celsie, koja je uhvaćena kroz objektiv argentinskog fotografa Rodrigo Carmuega.

Nova Parfois kampanja predstavljena je s talijanskim modelom, Chiara Celsie, koja je uhvaćena kroz objektiv argentinskog fotografa Rodrigo Carmuega, a prikazana je uz prazni bazen koji predstavlja „nigdje“, uz plažu na sjeveru Portugala. Podlogu ove kampanje osigurala je paradoksalna okolina, koja možda postoji samo u našoj mašti, vodi nas u svijet snova, u prostor koji sadrži simboliku realnosti.

Zato 1.005 m3 Espinho lokalnog bazena, izgrađenog 1942. godine, daje život kampanji modne marke, jer je osigurao odličnu podlogu za nove kolekcije. Kolekcija uzima nadahnuće prije svega iz 50-ih, 60-ih i 70-ih godina, s naglaskom na snažne boje, neon, te jeans i vichy tkanine, koje se temelje na prirodnim motivima divljih, botaničkih utjecaja kao što su tigrovi, cvijeće i ptice.

Blokovi boja, zemljani tonovi i živahne boje, predstavljaju paletu koja nas vodi natrag u tople ljetne dane. Ova kolekcija se ističe zbog svoje raznolike upotrebe materijala i trapera, metalnih detalja, vezova inspiriranih životinjama, čipkama i strojevima, te za razliku od ljetnih koristi prirodne materijale kao što su slama i rafija. Uz to, Parfois je za novu sezonu doveo posebnu kolekciju srebrnog nakita.

Parfois predstavlja kolekciju stvorenu s pustolovnim, slobodnim ženskim mislima, za žene koje žive svaki trenutak, uživaju svaki trenutak, a promjene doživljavaju kao stare prijatelje, uvijek su spremne na neočekivano. Stvarna deklaracija neovisnosti, koja je ovisna o svakome od nas.

Zato što se čarolija može dogoditi bilo gdje, s bilo kime, bilo kada i zato što nevažno može postati izvanredno.
Kolekciju možete pronaći u Parfois trgovinama u Zagrebu (Arena Centar, Westgate) i Osijeku (Avenue Mall), te u Sportina trgovinama diljem Hrvatske.

Ne propustite

Fashion report

Portugalska modna marka Parfois predstavlja novi koncept kampanje jesen-zima 2016./17.

Trendovi

Portugalska modna marka vrhunskih modnih dodataka, dostupna na prodajnim mjestima Parfois u Zagrebu i Osijeku (Arena Centar, Westgate i Avenue Mall), te trgovinama Sportina...

Savjeti i preporuke

Istražili smo što se nudi u novom, najvećem shopping centru u Hrvatskoj.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version