Beauty report

Perje u kosi

Ekstenzije za kosu od prirodnog perja pijetla za bohemski look.
Trend nošenja perja u kosi prihvatile su mnoge zvijezde među kojima su i Beyonce, Hillary Duff, Miley Cyrus, Jessica Biel, Jennifer Love Hewitt, Selena Gomez i Steven Tyler. Takvi umeci napravljeni su od visoko kvalitetnog 100% prirodnog perja pijetla, a svaka ekstenzija se sastoji od sedam zasebnih pera. Ako želite biti posebni i plijeniti poglede gdje god se pojavili, možete isprobati ovaj zanimljivi novi trend.



Ovi neobični ukrasi u kosi ne zahtijevaju posebnu njegu. Možete ih prati i njegovati svojim šamponom i regeneratorom i češljati četkom.



Poput običnih ekstenzija za kosu i ovi umeci od perja mogu se prati, sušiti, fenirati i peglati baš kao i vaša prava kosa, a ovaj originalan look će vam potrajati nekoliko mjeseci.



Otporni su na sva pomagala za uređivanje kose kao što je sušilo za kosu, uvijač i uređaj za ravnanje kose. Samo treba paziti kako ih se češlja kod korijena da se ne bi odlijepili. Ako imate kraću kosu, možete ih i odrezati da pristaju vašoj dužini kose i željama.



Umeci se mogu kupiti u online trgovinama pa ne morate sjediti satima u frizerskom salonu i čekati da vam ugrade komplicirane ekstenzije. Ove pramenove možete pričvrstiti sami i kombinirati ih uz svoju frizuru i boju kose, bez obzira imate li kratku ili dugu kosu.



Kao da su dio vaše vlastite kose pramenove od perja možete svezati u konjski rep ili skupiti u punđu.



Ove prekrasne slike dio su look booka tvrtke Fine Featherheads koja se bavi izradom i prodajom umetaka od perja za kosu.

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version