Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Ljepota

Pet jednostavnih pravila za zdravu kožu

Napravite piling lica barem jednom tjedno

Bilo da ste sretnica koja nema problema s kožom ili muku mučite s brojnim nesavršenostima, miteserima, aknama ili crvenilom kože – obavezno je slijediti ovih pet jednostavnih pravila za zdravu i njegovanu kožu.

Hidratacija vodom

Kako organizmu, tako je i koži potrebna hidratacija u obliku čiste vode. 10 čaša je dnevni minimum koji biste trebali unijeti u organizam kako bi koža bila zdravija i ljepša.

voda1Piling

Stručnjaci savjetuju da napravite piling lica barem jednom tjedno. Hoćete li se odlučiti za prirodne ili kupovne preparate – odluka je na vama.

Prehrana

Možda i najvažniji korak do zdrave i lijepe kože. Obavezno izbjegavajte tešku, prženu i masnu hranu, a u jelovnik uključite više voća i povrća.

voce1Hidratacija kremom

Osim vode, koži je potrebna i hidratacija u obliku kreme ili mlijeka. Tako čuvate elastičnost kože i odgađate pojavu prvih bora te nastajanje novih.

Zaštitni faktor

Bez obzira koliko je vani jako suce, na lice obavezno nanesite zaštitni faktor. Štetne sunčeve zrake uzrokuju pojavu linija i bora, te depigmentaciju.

Izvor: BestShop

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Face fitness, joga za lice i profesionalni skincare tretmani u kojima možemo uživati u udobnosti vlastitog doma obilježili su beauty svijet u posljednje dvije godine.

Budi fit

Lijepe, vitke i zgodne noge – tko ih ne želi?

Savjeti stručnjaka

Ljepota i zdravlje dvije su stvari na koje se odražava sve ono čime se hranimo, a zdrava prehrana našem organizmu pruža i razne nutrijente koji...

Beauty report

Upoznajte moć proizvoda Oil n More koji pruža savršenu njegu ruku.

Advertisement