Zanimljivosti

Pharmeria – jedinstvena platforma za zdravlje slavi svoj 1. rođendan!

Medika je prepoznala izazove digitalizacije i modernih procesa i razvila je digitalnu platformu pod imenom Pharmeria.

Medika, najstarija i vodeća veledrogerija u Hrvatskoj može se pohvaliti svojom stogodišnjom tradicijom. Svoju snagu, pouzdanost i povjerenje svojih partnera Medika temelji na svom stručnom znanju, ali istovremeno trudeći se svakodnevno stvarati inovativan i moderan pristup kada je riječ o pružanju usluga prema krajnjim korisnicima.

Medika je prepoznala izazove digitalizacije i modernih procesa i razvila je digitalnu platformu pod imenom Pharmeria.

Pharmeria ovaj mjesec slavi svoj prvi rođendan i već sada se može pohvaliti najvećom ljekarničkom mrežom od preko 280 ljekarničkih jedinica, a ponuda koju nudi prelazi preko više od 5000 proizvoda.

Ako se do sada niste imali priliku susresti sa ovom novom i inovativnom platformom, riječ je o web shopu koji svojim korisnicima nudi najbolji izbor kozmetike, dodataka prehrani, biljnih proizvoda, uređaja i bezreceptnih lijekova.

U ovih godinu dana Pharmeria je postala pouzdana destiacija za pronalazak drogerijskog i ljekarničkog asortimana.

Ono što ovu platformu posebno razlikuje od sličnih web shopova je mogućnost besplatnog preuzimanja narudžbe u odabranoj ljekarni već isti dan. Narudžbu ukoliko želite možete naručiti i na kućnu adresu, a paket će vam stići u roku 24 – 48 sati.

Svakog novog korisnika, prijavom na newsletter, Pharmeria nagrađuje sa 15% popusta dobrodošlice.

U suradnji s našim  partnerima na Pharmeria.hr svakodnevno su dostupne brojne pogodnosti za krajnje korisnike.

Obzirom da je edukacija ključ zdravlja, osim ponude širokog i provjerenog asortimana, Pharmeria je platforma koja svojim korisnicima pruža stručne i edukativne savjete, a želja je u bliskoj budućnosti postati jedinstvena platforma za zdravlje na kojoj će korisnici u nekoliko klikova moći uz kupnju omiljenih proizvoda pronaći sve korisne savjete vezane uz zdravlje, prehranu, majčinstvo i slične zanimljive teme.

Svoj 1. rođendan Pharmeria je obilježila prigodnim promocijama za svoje korisnike,ali i simboličnom gestom prema ženama kojima je podrška uvijek potrebna. Kako je mjesec listopad, često nazvan i rozi mjesec, posvećen borbi protiv raka dojke, ujedno i Pharmeria mjesec, odlučili smo se na donaciju prigodnih poklona korisnicama udruge Sve za nju.

Uz pomoć naših vjernih partnera – Beiersdorf, Belupo, L’oreal, L’erbolario, Naos, Mediforma, Medis, Milsing pripremili smo 500 paketa i na simboličan način pružili podršku snažnim ženama u njihovoj borbi.

Zahvaljujući povjerenju i podršci vjernih korisnika Pharmeria će se i dalje truditi biti pouzdana destinacija za ljekarničke proizvode kako bi osigurala zdravlje, sigurnost i zadovoljstvo svih svojih korisnika.

Ne propustite

Duh i tijelo

Oni koji su počeli pisati dnevnik zahvalnosti tvrde da usredotočenost na ono na čemu smo zahvalni pomaže prekinuti začarani krug negativnih misli.

Suncokreti na oblacima

Uvijek mi bude zanimljivo kako se po tim ženskim kavama često uzme jedna od neprisutnih prijateljica u usta.

Darivanje

Nova cvjetna kreacija Acqua Colonia Freesia & Musk pruža osjećaj nježnog zagrljaja.

Savjeti stručnjaka

Jedna prosječna četkica za zube može sadržavati preko 10 milijuna bakterija.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version