Trendovi

Platforme naše svagdašnje

Platforme nas vraćaju u devedesete. Svi smo ih imali. Svi smo ih nosili.

Nadamo se da ne pretjerujemo, ali platforme nas vraćaju u devedesete. Svi smo ih imali. Svi smo ih nosili. Zaista su bile neizostavni dio večernjeg izlaska. Zbog svog potplata ove će sandale biti zaslužne za ženstveni izgled. Od jednobojnih do šarenih – platforma je uvijek odličan izbor! Idealno mogu zamijeniti štikle, a istodobno su dovoljno udobne da se u njima može provesti duže vrijeme!

Šteta bi bilo da vam ne pokažemo šarolik izbor i po kojoj cijeni ih možete pronaći diljem Lijepe naše, pa i na kojem od web shopova!

Guess

Mass

Ara Shoes

Ara Shoes modeli sandala iz kolekcije proljeće/ljeto daju idealan spoj elegancije i opuštenosti koji pristaju svim ljetnim kombinacijama.

 

Högl Shoe Fashion

Veseli uzorci limuna odlično pristaju uz bijelu odjeću koju tako volimo nositi ljeti, ali i uz druge boje koje su ove sezone iznimno popularne, poput žute u svim njenim toplim, raskošnim nijansama.

Guliver

Što je ljeto bez nama omiljenog “začina” iz Gulivera!?

Replay

 

Springfield

 

Ne propustite

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Trendovi

Guess vam donosi inspiraciju za jedinstvene jesenske outfite.

Fashion report

Donosimo vam par natuknica o jesenskoj modi i inspiraciju iz Replaya u kojem smo pronašli neodoljive outfite za nadolazeće vrijeme.

Fashion report

Jedno potpuno drukčije druženje organizirao je svima omiljeni fashion brend Guess.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version