Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
čišćenje stana
čišćenje stana

Seks

Poboljšajte svoj ljubavni život

Pet načina kako do više užitka!

U krevetu nikad dovoljno „začina”. A vi svakako želite poboljšati stanje u spavaćoj sobi. Pa evo nekoliko savjeta koje među ostalima nude i nude Barbara i Allan Pease, svjetski poznati stručnjaci za odnose među ljudima i komunikaciju bez riječi. Knjige su im prodane u više od 20 milijuna primjeraka i prevedene na gotovo 50 jezika.

Žene trebaju započeti seks

Običaj da muškarci prilaze ženama nije uvijek dobar, a ni uspješan. Oni su uglavnom osjetljivi na odbijanje. Zato je, misle autori, bolje da katkad žena krene u akciju i započnu vruće igrice. Male su šanse da će biti odbijene.

Pranje/kuhanje može biti afrodizijak

Žene vole univerzalne i svestrane muškarce. Pa tako i oni koji obavljaju kućne poslove izgledaju više seksi. Momci, pravite joj doručak i perite suđe.

Odijelo čini „muškarca”

Istraživanje koje su proveli antropolozi John Townsed i Gary Levy sa Sveučilišta Syracuse pokazalo je da skupocjena odjeća čini muškarce zgodnijima i privlači više žena. Ispitane žene kazale su da radije spavaju s muškarcima koji nose odijela, košulje i kravate te skupocjene satove nego s momcima koji preferiraju traperice, majice, kape i sl.

Inteligentne žene loše izabiru

Brojne studije pokazale su da pametne i inteligentne žene obično naprave krivi izbor kad su u pitanju stvari srca. Autor knjige Success Intelligence dr. Robert Holden kaže da takve žene previše vremena gube na analiziranje pravog značenja veze umjesto da budu potpuno otvorene prema njoj i u njoj.

Humor je afrodizijak

Dobar smisao za humor svakog muškarca dovodi korak bliže do ženske postelje. Izvor: www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Kao što čistite dom, dođe i vrijeme kada trebate očistiti svoju okolinu, osobito kada je riječ o ljudima koji čine vaš krug prijatelja, poznanika...

Gastronomija

Krekeri se mogu koristiti i kao zamjena za kruh uz drugo jelo, a možete u njima uživati i tako što ćete ih umakati u...

Horoskop

Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze karakterizira jaka “kemija”, kao i sukob znakova...

Darivanje

Otkrijte pravi problem i uz pomoć konkretnih primjera i savjeta ga ne samo riješite, već sami sa sobom, svojim partnerom i voljenima ostvarite cjelovit...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.