Fashion report

Počeo 13. Perwoll Fashion.hr

Aleksandra Dojčinović oduševila publiku
Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma sinoć je pokazao svoje modno lice. Novu, 13. po redu sezonu Perwoll FASHION.HR-a u suradnji s brandom Kevin Murphy otvorila je svojom ekskluzivnom revijom Aleksandra Dojčinović.

Brojni pripadnici društvenog života pružili su podršku Aleksandri iz prvih redova, među njima i Zana Marjanović, Lejla Filipović, Judita Franković, Mara Bratoš, Nevena Rendeli, Renata Sopek, Marijana Batinić, Petra Nižetić, Nikolina Pišek, Snježana Mehun sa sinom, Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi.



Talentirana Aleksandra predstavila je ultraženstvenu kolekciju nastalu u suradnji s poznatim brandom za profesionalnu njegu kose Kevin Murphy čiji asortiman proizvoda predstavlja upravo spoj izgleda s modne piste, prirodnih esencijalnih ulja i vitamina kreiranih za svaki tip kose.



Kolekcijom dominiraju komadi u crnim i bijelim tonovima, ali prisutne su i beige, zelena i boja bijele kave. Krojevi su minimalistički, ali s upečatljivim detaljima, a poseban naglasak je na asesoaru, točnije efektnim kožnim torbama koje dolaze u nekoliko različitih boja.



Sudeći po reakcijama, sigurni smo da ćemo modele iz najnovije Aleksandrine kolekcije ubrzo moći vidjeti na brojnim poznatim i nepoznatim Hrvaticama.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version