Knjige i glazba

Počinje prodaja ulaznica za RHCP

Utrka za ulaznicama počinje od sutra, a promotivne cijene do 31. prosinca.
Red Hot Chilli Peppers po prvi će puta svirati na Zagrebačkom Hipodromu. Najljući glazbeni koncert održat će se 29. kolovoza 2012., a redovna prodaja ulaznica počinje sutra, 2. prosinca od 8 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventim. Ulaznice za rock spektakl koji će obilježiti ljeto 2012. mogu se kupiti i online. Članovi fan kluba Adria Entertainment svoje ulaznice mogu kupiti već danas, 1. prosinca. Ured Adria Entertainment sutra ima izvanredno radno vrijeme od 8 do 20 h.

Adria Entertainment ekskluzivnim ponudama gradi i održava poseban odnos s posjetiteljima koncerata. Članovi fan kluba Adrie Entertainment /Lupa Promotion ulaznice mogu kupiti dan ranije, 1. prosinca u uredu Adrie Entertainment. Članovi fan kluba do 31. prosinca 2011. ostvaruju popust od 20% (10% redovni popust za članstvo u fan klubu i 10% u sklopu rođendanske akcije). Nakon 1. siječnja 2012. popust za članove iznosi 10%.

U sklopu rođendanske akcije koja traje do 31. prosinca 2011. na kupnju ulaznica u uredu Adrie Entertainment ili u uredu Eventima (Ticketshop) svi kupci ostvaruju popust od 10% (popust se odnosi samo na gotovinsko plaćanje). U uredu Adrie Entertainment omogućeno je kartično plaćanje (Visa, Maste, Maestro) i plaćanje na dvije rate (za kartično i plaćanje na dvije rate ne vrijedi popust).



Ukoliko svoje ulaznice planirate kupiti u uredu Adrie Entertainment, ne zaboravite ponijeti fotić i uslikati se s bendom koji je posebno ovom prilikom došao kako bi pozirao fanovima. Ured Adrie Entertainment nalazi se na Laništu 30 u Zagrebu (ulaz Jug, prizemlje). Ured Eventima (Ticketshop) nalazi se u Jurišićevoj 2a u Zagrebu.

Red Hot Chilli Peppers u Hrvatsku dolaze napraviti najveći ljetni rock show. Ulaznice su u prodaji od petka, 2. prosinca u 8 h na svim prodajnim mjestima sistema Eventim. Do 31. prosinca 2011. u ponoć ulaznice se mogu kupiti u sljedećim kategorijama: stajanje 315 kn, Hot pit 405 kn, sjedenje 495 kn. U prodaji je 25.000 ulaznica.



Grammyem nagrađivani i multiplatinasti Red Hot Chilli Peppers su jedan od najuspješnijih rock izvođača u povijesti. Prodali su preko 60 milijuna albuma, a Grammy su osvojili u gotovo svim kategorijama u kojima su bili nominirani: za najbolji rock album, najboljeg rock izvođača, najbolju rock izvedbu. Nose titulu najizvođenijeg benda na radio postajama. Ne čudi činjenica kako su u današnje vrijeme među najtraženijim izvođačima. Njihov jedinstven i prepoznatljiv zvuk temelji se na kombinaciji rocka, punka i funka. Osim originalnošću i jedinstvenošću tokom cijele svoje karijere pozornost privlače karakterističnim ponašanjem za vrijeme nastupa i još čudnijim odjevnim kombinacijama poput neonskih odijela ili čarapa preko spolnog organa.

" alt="">

Nakon svih sjajnih izvođača koji su posjetili našu zemlju, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend, Red Hot Chilli Peppers. Nikako ne propustite priliku prisustvovati najljućem glazbenom događaju na Zagrebačkom Hipodromu 29. kolovoza 2012. godine.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Sian Evans će, sigurni smo, svojim besprijekornim vokalom, šarmom i entuzijazmom pronaći put do srca publike.

Zanimljivosti

Robert Čolina sinoć je u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija – Kontesi održao koncert evergreena, a nastupio je u pratnji vrhunskog orkestra Josipa Cvitanovića.

Zanimljivosti

Rocks & Stars Festival @ Cave Romane ove se godine vraća jači no ikada: Petar Grašo sa neponovljivom energijom i svima dobro znanim pjesmama,...

She Book Club

Jedan od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autor zabavne glazbe, Dražen Zečić, održat će dugoočekivani koncert u Areni Varaždin.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version