Kultura

Podrapajte si hulahopke u klubu Jabuka

Uljepšajte subotu plesom na Prkosnoj čagici.
Za sve one koji žele prkositi stresu i poslovnim obavezama, jeseni u gradu, početku faksa, najbolje je da se zainate jednom dobrom čagicom nakon koje odlazite doma izlizanih đonova i podrapanih hulahopki.

Podrapaću si hulahopke na prkosnoj čagici! je ime programa koji ovu subotu, 6. listopada u zagrebačkom klubu Jabuka započinje u 23h i osim odličnom glazbom i atmosferom vas dodatno uveseljava i besplatnim upadom i happy hour-om do 24h.



Prkosna čagica vas poziva u Jabuku na neviđeni ples u ritmu 80-ih. Vrti se sve, od The Cure, Falco, Kajagoogoo, Men Without Hats, preko Kraftwerk, Fox the Fox, Tears for Fears, New Order, pa sve do Front 242, Fad Gadget i Fields. Uz 80-te koje vadimo iz naftalina, na repertoaru su i ostale glazbene sličnosti. Prkosna Čagica sastavljena je od dvojice glazbenih znalaca koji su svoj zanat pekli na raznim podzemnim i nadzemnim događajima. Ovaj put čagica se događa na većoj nadmorskoj visini, a prkosni dvojac se penje na brdo i u Jabuci vas izaziva na ples. Prkosna čagica – tulum bez granica!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zanimljivosti

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa "Ples sa zvijezdama".

Zanimljivosti

TP Vision predstavlja nove verzije svojih Philips Fidelio premium ANC slušalica za postavljanje preko uha i vrhunske TWS bežične ANC slušalice lansiranjem novog modela...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version