Beauty report

Poklonite blagdanski limited edition set iz Noelle-a

Materijal budućnosti, bambus, već je zavladao u uređenju interijera, građevini, modnim detaljima pa čak i gastronomiji, a da ovaj eko trend ne zaobiđe i kozmetičku torbicu pobrinuo se poznati brand makeup pribora Noelle.

Materijal budućnosti, bambus, već je zavladao u uređenju interijera, građevini, modnim detaljima pa čak i gastronomiji, a da ovaj eko trend ne zaobiđe i kozmetičku torbicu pobrinuo se poznati brand makeup pribora Noelle.

U kozmetičkom svijetu ne postoji ništa bolje od seta novih kistova, a u vrijeme blagdana ništa originalnije od jedinstvenog Noelle limited edition seta koji priziva omiljene dane u prosincu. Savršeno dizajnirani i inspirirani prirodom, u prigodnom bijelo zlatnom pakiranju sa simpatičnom porukom „Brush, sparkle, be merry“, make up kistovi s potpisom najpoznatijeg hrvatskog branda postaju idealan poklon.

Bambus je u Kini simbol dugovječnosti, a u Indiji prijateljstva stoga je jasno da će novi makeup set bit dugovječan prijatelj svake šminkerice i trendseterice. Za sve ljubiteljice prirodnih materijala i egzotičnog stila, bambus pribor bit će „stvarčica“ koju trebaju već ovih blagdana. Najljepši božićni poklon tako svojim dizajnom priziva sunce, proljeće i provode u prirodi, sve ono što nam u hladnim zimskim danima ponekad nedostaje.

Beauty set od 11 kistova osim izgleda koji osvaja na prvu, nudi sve što treba za nanošenje makeupa bez greške. Nanosi pudera i proizvoda u kamenu tako su sada precizniji no ikad uz jedan veći i jedan manji kist, a nanošenje sjenila još pojednostavljeno uz također dva kista različitih dimenzija. U setu se kriju i makeup kist za blendanje nakon nanošenja pudera u prahu ili kamena, kist za nanošenje korektora i rumenila, a da svaki detalj bude na svome mjestu pobrinut će se kist za nanošenje ruža, tanki aplikator za eyeliner i kist za obrve. Lagana drška od bambusa te nevjerojatno mekana sintetička vlakna samih četkica samo će olakšati pripreme za blagdansko druženje s obitelji i provod u najluđoj noći u godini.

Trenutni trend vraćanja prirodi i korištenja prirodnih proizvoda stigao je u svijet kozmetike i šminke te tako zavladao u predivnom ruhu Noelle seta sa zlatnim ferulama, drškama od bambusa i žuto-smeđim sintetičkim dlačicama. Potraga idealnog poklona za „pod bor“ za prijateljicu i najdražu šminkericu u obitelji prestaje tamo gdje se krije ovaj neobični Noelle set, samo u BIPA trgovinama  po cijeni od 179,90 kuna.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Jesu li začinjena hrana, stres ili ekstremni vremenski uvjeti zaista okidač za rozaceju?

Gastronomija

Kako bi svojim kupcima omogućili što lakši povratak u rutinu nakon ljeta, BIPA je u svoju ponudu uvrstila praktične VITAPUR Rosmarino proizvode s kojima...

Beauty report

Kreirana ekskluzivno za #nepobjedive žene i Bipa trgovine, Melem LOVES Women kolekcija dolazi u posebno dizajniranim pakiranjima i donosi novi miris bogatih, njegujućih tekstura.

Istaknuto

Prvi zadatak make-upa oduvijek je bio prikriti sitne nesavršenosti i istaknuti ljepotu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version