Savjeti i preporuke

Ponašanje u frizerskom salonu

Par savjeta za ugodniji boravak kod frizera
Već smo pisali o važnosti kvalitetne komunikacije s frizerom, a ovaj put naglasak ćemo vam na stvari na koje biste i vi trebali pripaziti pri dolasku u frizerski salon. Kako kod doktora, zubara ili u banci, tako i u frizerskom salonu postoje pravila ponašanja za koja je poželjno da se poštuju, kako bi svima bilo ugodnije a rezultat savršen.

Naručivanje

Kašnjenje jednog klijenta na dogovoreni termin može izazvati nezadovoljstvo većeg broja ljudi. Naime, vaše kašnjenje izaziva lančanu reakciju, uslijed čega se kasni i svim ostalim klijentima, što, razumljivo, izaziva nezadovoljstvo svih ostalih koji su došli na vrijeme ali moraju čekati. Mislite na tuđe vrijeme, pa ako vidite da nećete stići kod frizera u dogovoreno vrijeme, signalizirajte to svom frizeru kako bi mogao preorganizirati ostale termine.

Realan zahtjev

Ako ste zaželjeli novu frizuru i u salon dođete sa slikom primjerice Naomi Campbell, morate znati kako vjerojatno nemate oblik lica i vrstu kose poput crne pantere pa će iz tog razloga Naomina frizura kakvu ste zaželjeli i za sebe na vama vjerojatno izgledati malo drugačije. Za uspješnu frizuru potreban je konstruktivan dogovor s frizerom, i naravno – realan zahtjev. Otvoreno razgovarajte s frizerom, pitajte što vas zanima pa ćete zajedno doći do zadovoljavajućeg odgovora i super frizure.

Djeca



Većina djece teško se prepušta u ruke frizera. Rad s djecom iziskuje posebnu animaciju i pedagoške vještine, i na to su svi frizeri navikli. Najbitnije je da se dijete osjeća opušteno te da upozna prostor i osobu koja će ga šišati,  pa ako je vaše dijete bojažljivo i ne da se u  "tuđe" ruke, savjetujemo vam da ga dovedete nekoliko puta u salon, neobavezno, bez zakazivanja termina, tek toliko da se malo upozna s okolinom i frizerom.

Dress code

Izbjegavajte dolčevite kada odlazite kod frizera. Prvenstveno radi vaše ugode, jer moguće je da će se u nju uvući pokoja izgubljena vlas kose, te će vas kasnije proganjati onaj neugodan osjećaj "pikanja". A isto tako, i frizeru je lakše šišati kada ima čisti vrat.

Frizeraj.hr

CIK-CAK
PITAJ PETRU I OSVOJI MAKE-OVER

Frizerski studio Frizeraj autor je savjetnika na She.hr pod nazivom "Cik-cak". Svakog četvrtka možete pratiti novosti vezane uz njegu kose i vlasišta, doznati više o aktualnim frizerskim trendovima, ali najbitnije – možete se aktivno uključiti u dijalog i pitati sve što vas zanima vezano uz tematiku.

Bez ustručavanja pitajte sve što vas zanima. Pitanja, a i slike ako želite što konkretniji odgovor, šaljite na adresu marketing@mmreza.hr, obavezno s naslovom poruke FRIZERAJ.

Jednom mjesečno frizerski studio Frizeraj odabrat će jednu čitateljicu i pokloniti joj frizerski MAKE OVER koji će She.hr popratiti reportažnim tekstom, fotografijama i videoprilogom. Sve čitateljice koje uz pitanja pošalju svoje ime i prezime, broj mobitela, korisničko ime na She.hr i fotografiju ulaze u izbor za mjesečnu nagradnu igru


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Ususret Majčinu danu na naše tržište stiže nova domaća slikovnica posvećena upravo – majčinoj ljubavi.

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version