Događanja

Povećavanje grudi hipnozom

Britanski hipnotizer tvrdi kako se grudi mogu povećati snagom uma.
David Knight objašnjava kako žene mogu povećati veličinu svojih grudi uz pomoć hipnoze i to za dva broja. Tvrdi da se pomoću slušanja njegovog hipnotičkog CD-a, u periodu od 12 tjedana, može napraviti značajno poboljšanje u veličini grudi.

Knight navodi stopu uspješnosti od 85 posto baziranu na povratnim informacijama svojih mušterija. Toliko je uvjeren u pouzdanost svoje metode da čak nudi i povrat novca. ˝Grudi se razvijaju uz pomoć uma, pa se prema tome pomoću uma mogu i povećati. To je činjenica.˝

Njegove metode provjerio je i BBC, navodeći da se danas svatko može nazvati ovlaštenim hipnoterapeutom bez ikakvih kvalifikacija. U emisiji je novinar registrirao svoju mačku kao hipnotizera unutar naočigled profesionalnih udruženja. Sve što je trebao jest lažna diploma i mogućnost plaćanja članarine.

˝Mogli su isprobati moje metode umjesto da kategorički tvrde kako ne valjaju˝, kratko je komentirao Knight BBC-jevu emisiju.


www.metro-portal.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Život u dvoje

Najgore što se može napraviti je pokušati prerano postati prijatelj, dajte si vremena

Darivanje

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Savjeti stručnjaka

Sindrom policističnih jajnika ili skraćeno PCOS (engl. policystic ovary syndrome) čest je zdravstveni poremećaj u žena reproduktivne dobi.

Darivanje

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version