Seks

Poze koje tope kilograme

Dokazano je kako seks djeluje kao antidepresiv, smanjuje stres, opušta i pozitivno utječe na izgled kože.

Dokazano je kako seks djeluje kao antidepresiv, smanjuje stres, opušta i pozitivno utječe na izgled kože. Redoviti seksualni odnosi smanjuju rizik od srčanog udara, jačaju mišiće, potiču cirkulaciju, proizvode osjećaj sreće.

I sad vi recite da vas boli glava!

Osim što pruža intimnost i općenito je zabavan, te gotovo uvijek završi sretno za oba sudionika, seks vam može poslužiti i kao odličan trening. U određenim pozama možete vrlo jednostavno spržiti kalorije i aktivirati mišiće na tijelu.

Čarobna svijeća

Lezite na leđa, raširite i podignite noge u vis. Muškarac treba kleknuti i povući vas prema sebi, tako da vaše potkoljenice budu s lijeve i desne strane njegovih ušiju, odnosno na njegovim ramenima.
Tako ćete aktivirati mišiće trbuha i stražnjice, a i orgazam će biti vrlo snažan.

Divlja kaubojka

Ovo je posve klasična poza. Muškarac leži na leđima, a žena treba sjediti na njemu. Može biti okrenuta licem prema partneru ili okrenuta leđima. Položaj je odličan za mišiće trbuha, donjeg dijela leđa, stražnjice i bedara. Pravi trening!

Drugačija misionarka

Osim što pruža izniman užitak i stimulira vašu G točku, ovaj položaj je dobar trening stražnjice. Muškarac i žena zauzmu misionarski položaj, s tim da žena podiže noge i pritiska zdjelicom prema gore.

Ne propustite

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Seks

Neki su ljudi potpuno nezainteresirani za seks, čak i ako su zaljubljeni.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version