Događanja

Pozivamo vas na dan po vašoj mjeri

Možda se često osjećate umorno? Primjećujete manjak energije i zbog toga vam je teško postići rezultate koje biste voljeli?

Možda se često osjećate umorno? Primjećujete manjak energije i zbog toga vam je teško postići rezultate koje biste voljeli?

Posljednja istraživanja pokazuju da čak 95% populacije boluje od raznih psihofizičkih bolesti. Sada imate priliku stvoriti i živjeti SVAKI dan po svojoj mjeri. Provedite 1. Međunarodni dan joge baš u Divine Energy Parku.

Želite naučiti tehnike /savjete /recepte za uspješan život? Promijeniti kvalitetu svog života, naučiti kako se puniti pozitivnom energijom? E pa onda ne propustite priliku i dođite na “Dan po mojoj mjeri” u nedjelju 21. lipnja 2015. od 17h i naučite kako…

DIVINE DISANJE
Sigurno ovaj Dan zamišljate kako ste puni energije, pozitivnog duha i uživate u svom tijelu? Divine disanje ključ je za postizanje zdravlja, mirnog i stabilnog uma, buđenje uspavane energije. Kada naučite tehnike disanja svakodnevno ćete “puniti svoje baterije”.

JOGA ASANE
Naučite jednostavne vježbe (asane) za postizanje i održavanje zdravog tijela i duha. Ove vježbe su jednostavne, ne oduzimaju puno vremena, a odmah ćete osjetiti njihove dobrobiti, kako se tijelo opustilo od nakupljenog stresa i napetosti.

PRIRODNI SOKOVI I PREHRANA
Kako bi naučili kreirati svoj dan po mjeri, isprobat ćete i naučiti pripremati razne zdrave sokove i jednostavna jela koja će vas puniti energijom na svakom nivou.

MEDITACIJA
Opustit ćete se u meditaciji. Svi koji još uvijek ne meditiraju imat će izvrsnu priliku “zaroniti” u svoju unutrašnjost vođenom meditacijom, otkriti svoj mir, snagu, opustiti se…

DRUŽENJE, SLAVLJE, BORAVAK U PRIRODI
Sreću je najbolje dijeliti s drugima. Uživat ćete u prirodi koja nas puni pozitivnom energijom. Upoznat ćete ljude koji baš kao i vi žele stvoriti svaki dan po svojoj mjeri.

NAGRADNA IGRA
Kako bi “začinili” naše druženje, troje sretnika osvojit će poklon koji će pomoći u stvaranju svakog dana po tvojoj mjeri.

Samo ovoga puta cijena događaja je po promo cijeni od 88 kuna.

* potrebno je izvršiti prijavu putem ovog linka http://danpomojojmjeri.info/ kako biste dobili kod svoje ulaznice koju plaćate na dan događaja, broj mjesta je ograničen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Budi fit

Kako kaže Izabela, joga je savršen način da se razvije dublja vezu sa svojim unutarnjim ja, onim dijelom sebe koji vidi veću sliku.

Duh i tijelo

Dobra je vijest da jogu možete vježbati i u udobnosti vlastitog doma.

Budi fit

Ako razmišljate o tome da krenete na put vježbanja yoge, evo nekoliko korisnih savjeta koji će vam možda pomoći u toj višestruko vrijednoj praksi.

Duh i tijelo

Puno sjedenja s vremenom može uzrokovati bolove i loše držanje te također značajno opterećuje donji dio leđa kao i kukove.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version