Beauty report

Predstavljamo Vichy mineralne maske za lice

No, za dugotrajniji osjećaj svježe ljepote, a koji će ujedno upotpuniti djelovanje odabrane dnevne kreme, uvedite dodatni korak i isprobajte Vichy mineralne maske za lice.

Hidratacija je ključ do postizanja idealne i osnovna potreba isušene kože. Njege koje koristimo, ne pružaju dugotrajnu i optimalnu hidrataciju. Upravo zbog toga, koža postaje dehidrirana i to na različitim dijelovima kože lica. Glavno očekivanje kod odabira idealne njege za hidrataciju je svježa ljepota koja traje: izuzetno je važno koristiti njegu koja stimulira raspodjelu vode kroz kožu lica- takozvanu dinamičnu hidrataciju koja se može pronaći u liniji Aqualia Thermal.

No, za dugotrajniji osjećaj svježe ljepote, a koji će ujedno upotpuniti djelovanje odabrane dnevne kreme, uvedite dodatni korak i isprobajte Vichy mineralne maske za lice. Ljeti birajte Vichyjevu hidratantnu mineralnu masku za smirivanje kože, koja sadrži intenzivne hidratantne sastojke poput glicerina ili hijaluronske kiseline koja djeluje protiv gubitka vlage.

Tijekom dana, pojedina područja kože lica gube više vode nego ostala. Znamo da koža sadrži 70% vode no određeni dijelovi kože lica dehidriraju brže i više od ostalih. Ta neravnoteža uzrokuje pojavu linija isušenosti, umornog izgleda tena i „ispijen” izgled lica. Stoga se ljeti savjetuje uvođenje ciljanih preparata koji će upotpuniti djelovanje standardne njege te obnoviti kožu. Jedan od takvih preparata su Vichy mineralne maske. Maska bi se trebalo nanositi jednom do dva puta tjedno na lice i vrat, izbjegavajući predio oko očiju. Unutar ljetne rutine preporučljivo je koristiti Vichyjevu hidratantnu masku za smirivanje kože, koja sadrži intenzivne hidratantne sastojke poput glicerina koji koži daje osjećaj ugode ili hijaluronske kiseline koja djeluje protiv gubitka vlage. Osnovni sastojak maske je mineralizirana termalna voda Vichy koja je iznimno bogata mineralima, uravnotežuje pH vrijednost kože, smanjuje osjećaj neugode, štiti epidermis od vanjskih utjecaja, jača prirodnu obranu kože i ubrzava staničnu obnovu. Nanosi se jednostavnim utapkavanjem čistim prstima na čelo, obraze i bradu kako bi se obnovila razina minerala u koži.

LJETNI MULTIMASKING

Isprobajte samostalno ili istovremeno i ostale maske iz linije mineralnih maski: VICHY MASKA S GLINOM ZA PROČIŠĆAVANJE PORA. Dubinsko čišćenje s dvije vrste gline koje odčepljuju pore. Pruža dodatnu hidrataciju zahvaljujući aloe veri te obnavlja kožnu barijeru pomoću alantoina. Za uklanjanje mrtvih stanica i mehanički piling uz kamenje vulkanskog porijekla isprobajte VICHY MINERALNA MASKA ZA BLISTAV IZGLED KOŽE koja je namijenjena koži kojoj nedostaje zdrav sjaj, a sadrži fragmente kamenine vulkanskog izvora, AHA kiseline za nježno uklanjanje mrtvih stanica i povratak svježeg i blistavog tena kože.

Processed with VSCO with a5 preset

POVEĆAJTE RAZINU HIDRATACIJE KOŽE SVAKI DAN

Nakon maskiranja povećajte razinu hidratacije kože lica uz Aqualia Thermal proizvode za dinamičnu hidrataciju. Na čistu kožu nanesite AQUALIA THERMAL MOĆNI SERUM ZA SVE TIPOVE KOŽE koji će dinamično hidratizirati isušena područja zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz sve zone lica. Nakon seruma završite svoju rutinu njege AQUALIA THERMAL DINAMIČNA HIDRATACIJA dnevnom kremom uz koju će linije isušenosti izgledati glađe, ten svježiji, a koža očekivano i dugotrajno hidratizirana.

***
Maska s glinom za pročišćavanje pora, Hidratantna maska za umirivanje kože te Mineralna maska za blistav izgled kože dolaze u pakiranju od
2 x 6 ml po cijeni od 22,85 HRK*
Aqualia Thermal dinamična hidratacija 157,73 HRK*
Aqualia Thermal moćni serum za sve tipove kože 203,02 HRK*

[box style=”0″]

Tri sretne čitateljice isprobat će maske. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mineralnemaske

Prijave primamo do 1. rujna, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice:

  1. Dijana ČaciĆ Komadina
  2. Ana Omerza
  3. Irena Ex GlušiĆ LanoviĆ

[/box]

Ne propustite

Duh i tijelo

Cijeli jedan život vidi se na licu. Crte lica pričaju.

Brinimo jedna o drugoj

Saznali smo kojih je to top 5 vitamina i minerala koji nam najčešće manjkaju u tijelu i zašto te kako ih uspješno nadomjestiti.

Savjeti stručnjaka

Cjelovite žitarice bogat su izvor proteina, minerala te vitamina B i E, a osim toga sadrže i malo masti, stoga su odličan izbor za...

Brinimo jedna o drugoj

Teško svakodenevnom prehranom možemo unijeti sve potrebne doze vitamina i minerala

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version