Trendovi

Predstavljeni novi modeli Chic IB torbica

Dizajnerica Ivana Bičanić svoje kreacije obukla je u jesensko ruho u kojem dominira crna boja, te stvorila kolekciju koja je istovremeno klasična i moderna, ali prije svega luksuzna.

Klasično lijepa crna torbica koja se igra s ekstravagantnim uzorcima i detaljima ostavit će bez daha sve ljubiteljice mode koje njeguju luksuzan i seksipilan styling. A upravo takve su popularne Chic IB torbice u novoj kolekciji Black diamond.

Dizajnerica Ivana Bičanić svoje kreacije obukla je u jesensko ruho u kojem dominira crna boja, te stvorila kolekciju koja je istovremeno klasična i moderna, ali prije svega luksuzna.


Brodskom skaju od kojeg izrađuje svoje kvalitetne torbice novi su sjaj dali kroko, zmijski i leopard uzorak s dodatkom robusnih detalja poput metalnih zakovica.

‘Jesenska kolekcija uvijek je izazovna za kreiranje. Nakon ljetnog blještavila boja, potrebno je primiriti kreativne misli i stvoriti komad koji će biti nosiv tijekom većeg dijela godine. Igrala sam na sigurno i odlučila se za crnu boju, ali detaljima i uzorcima dala svoj prepoznatljivi potpis i pečat.’ – ističe dizajnerica.

Uvijek vjerna svojem prepoznatljivom bucket modelu, Ivana Bičanić u Black Diamond kolekciji predstavlja i novi mini kockasti model s preklopom. Još je jedna novost – large shopper torbe dobile su našivene ručke od platna ili brodskog skaja.

‘Jesen nam stiže, a poznato je da malo toga veseli jednu damu kao dobar shopping. Sigurna sam da će mnoge pronaći pravu torbicu za sebe u mojoj novoj kolekciji upravo stoga što s njima nije moguće pogriješiti – nosive su u apsolutno svakoj prilici i tijekom cijele godine’, naglašava Ivana Bičanić.

Pravi dijamant kolekcije Black diamond definitivno je i model Anita Maričić koja svojim seksipilom podiže razinu privlačnosti. Za fotografiju je zadužen Angelo Virag koji je specijaliziran za modnu fotografiju. Za make-up čaroliju zadužena je bila Katarina Gospić, dok je za dašak luksuza bio angažiran automobil tvrtke Avangard Travel Zadar.

Ne propustite

Trendovi

Profinjen dizajn, ručni rad, najviši ekološki standardi i ultimativna praktičnost obilježja su svih Chic IB torbi.

Trendovi

Žena je oduvijek vječna inspiracija brojnim umjetnicima, što je ostalo zapisano kroz povijest i kroz razna umjetnička djela, bilo likovna, glazbena, dizajnerska...

Fashion report

Dizajnerica Ivana Bičanić i njezin brend Chic IB Bags s nama su već četiri godine. I pred nama je nova kampanja. I opet je...

Istaknuto

Inspirirana ljetom i rodnim Zadrom dizajnerica Ivana Bičanić izbacila je novu kolekciju torbica svog brenda „Chic IB bags“ znakovitog naziva „Summer in the city“.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version