Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Predstavljeni prvi modni komad iz street style kolekcije Infobip Worldwide hoodie

Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu.

Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu. Limitirana serija inovativnih NFT hoodica proizvedena je u svega 300 komada, a upravo ova suradnja omogućit će ljubiteljima tehnologije i modeposjedovanje jedinstvenog modnog komada s personaliziranim NFT čipom.

Popularni Pločnik bar u Zagrebu okupio je mnoga poznata lica poput poputMate Rimca, Marka Bucića – Vanillaza, Nevene Rendeli, Tome Ricova, Marka Vuletića, Karle Zelić te mnogih drugih, koji su među prvima vidjeli i isprobali ovaj ‘gem’ tehnološkog i modnog svijeta te uživali u jedinstvenim custom-made Infobip i IUTD Studios koktelima i nezaboravnom partiju.

“Želimo da Infobip bude prisutan u svim sferama života developera. Poznato je da developeri vole nositi hoodice i da im je to možda i omiljeni modni komad. Ponosni smo na naš prvi proizvod i kolaboraciju s IUTD i tu nećemo stati, nastavit ćemo razvijati nove proizvode u modnom segmentu pa i na taj način dodatno popularizirati mogućnosti tehnologije u našem svakodnevnom životu”, istaknuo je Ivan Burazin, član Uprave Infobipa za developersko iskustvo.

Mate Rimac i Joshua Čirjak

IUTD (I Used to Dream) Studios je poznati dizajn studio mladog domaćeg dizajnera i kreativnog direktora Joshue Čirjaka koji je u karijeri surađivao s globalnim zvijezdama, ali i globalnim brendovima za koje je izrađivao dizajnerske odjevne komade. U ovoj novoj suradnji s Infobipom, Čirjak uspješno spaja modernu tehnologiju i svoj prepoznatljiv dizajnerski potpis kroz implementaciju NFC čitača kojim će vlasnici limitirane serije 300 hoodica moći pristupiti digitalnoj verziji svoje hoodice.

Ivan Burazin, Joshua Čirjak i Iva Šulentić

Moja je ideja bila stvoriti hoodicu koja je živa, ima srce i koja je jedinstvena. Svaka hoodica sadrži i poseban NFT čip skeniranjem kojeg se vlasniku daje mogućnost posjedovanja iste u dva svijeta, u realnom i virtualnom. Čast mi je bila surađivati sa Infobipom kojima sam iznimno zahvalan što smo zajedno napravili nešto izvanredno i inovativno.” istaknuo je Joshua Čirjak, osnivač IUTD Studios, predstavivši jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta današnjice kojim je spojio tehnologiju i modu.

Zahvaljujući čitaču unutar hoodice, svaki je od 300 proizvedenih komada jedinstven i autentičan, što je moguće provjeriti skeniranjem NFC taga pametnim telefonom. Dodatnu personalizaciju donose posebni dodaci – bedževi, koji predstavljaju Infobipovih 70-ak ureda diljem svijeta.

Unisex hoodica napravljena je od stopostotnog francuskog frotir pamuka, oversized kroja dostupna isključivo u plavoj boji s Infobip Worldwide logom na prednjoj strani. Sve informacije o limitiranoj seriji Infobipovih hoodica nastalih u kolaboraciji s IUTD Studios i o personaliziranim dodacima dostupne su na web stranici. Hoodice su u online prodaji od utorka, 22. studenog 2022.

Više

Drama Queen

Doista, ima li išta na našem tijelu da volimo? Ima li išta što na svome tijelu ne bismo mijenjali, a dato nam je?

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Fashion report

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine.

Trendovi

Nova kolekcija za proljeće 2023. puna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za savršenom vjenčanicom. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.