She Book Club

‘Princeza od papira’ prvi je dio zanimljivog serijala koji podsjeća na najbolje sapunice

Naklada Stilus nam donosi prvi nastavak o bogataškoj obitelji Royal spisateljice Erin Watt ‘Princeza od papira’.

Naklada Stilus nam donosi prvi nastavak o bogataškoj obitelji Royal spisateljice Erin Watt ‘Princeza od papira’. Odmah na početku ovog romana susrećemo se s pomalo tragičnom pričom mlade Elle Harper koja u pokušaju da pronađe sebe, upada u situaciju koja joj uzdrma cijeli svijet. Je li spremna napraviti toliki prokret ne bi li sebe oslobodila okova siromaštva i društvenog poretka u kojem se nalazi na dnu? Novac i otmjenost mogu postati otrovni ako ih se previše konzumira, ali Ella će se ipak odvažiti na avanturu života.

Majka je Ellu samostalno othranila u bijedi i siromaštvu zbog čega je ona naučila da ništa u životu ne dolazi na ‘lijepe oči’ te da je neophodno mukotrpno izlagati sebe ne biste li preživjeli u okrutnom svijetu. Ljubav između Elle i majke bila je snažna i to je bilo najveće bogatstvo koje su obje imale. Međutim, majka ju je napustila puno ranije nego što je trebala i danas je Ella sama. Oca nije nikada upoznala te uopće nije sigurna o kome se radi.

Ne bi li se izborila sama za sebe mlada Harper pokazuje zube cijelom svijetu i ne dopušta da ju netko istjera na marginu. Zbog ogromne želje da bude samostalna i ispuni svoje snove, odlučuje novac skupiti na najbrži način koji joj se pruža. Tako ova sedamnaestogodišnjakinja ulazi u svijet striptiza ne osjećajući nikakvu grižnju savjesti. Što je par krpica manje na tijelu, ako to znači slobodu. Problem se javlja kada se u školi iznenada pojavljuje muškarac pod imenom Callum Royal koji tvrdi da ima skrbništvo nad njom. A Callum nije bilo koji muškarac već jedan od najbogatijih ljudi u Americi. Ne prihvaćajući činjenicu da će odsad njezina sloboda ovisiti o nekom neznancu puna džepa, Ella se odlučuje na bijeg.

Međutim, naša junakinja nije svjesna da bijega u životu za nju više nema. U procesu je naravno uhvati dotični gospodin Royal (u sceni koja će vas dobro nasmijati) koji je, na neki način, prisilno odvede u svoju palaču. Jer, rezidencija Royalovih doista nije samo kuća već pravo kraljevsko zdanje. Callum Royal u toj palači živi zajedno sa svojih pet sinova koji otpočetka neće moći podnijeti činjenicu da će s njima od sada živjeti jedna bijednica koja ne zaslužuje uživati takav luksuz.

Mlada Ella zbog toga nikako ne biva prihvaćenom u njihovu obitelj, no bez obzira na borbu koju mora voditi s Royalovim sinovima nikako ne može previdjeti činjenicu da je jedan od njih, Reed Royal, posebno očaravajuć. Jest, svi su zgodni, ali Reed ima u sebi nešto strašno privlačno što drugima nedostaje. Unatoč svojem izgledu (ili baš zbog toga?) on je ujedno i najopasniji, a njegov toksični utjecaj u društvu mladih bogataša je neupitan.

Hoće li Ella biti spremna na borbu za bogatstvo i izobilje koje joj je pruženo na dlanu? To će biti borba do krvi, ali Ella je, srećom, čvrsta i samostalna tinejdžerica koja se ne boji nikoga i ničega. Kada dođe do sraza tih dvaju svijetova, ona će odnijeti brojne pobjede, zarađujući time poštovanje svojih vršnjaka. Ali ne dajte se zavarati njezinom inteligencijom i odlučnošću – Royali imaju još nekoliko asova u rukavima svojih skupih polo-majica i spremni su ih iskoristiti u trenutku kada se ova mlada djevojka tome najmanje nada. (Stilus, 99,00 kn)

[box style=”0″]

Naklada Stilus poklanja jednu knjigu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #princezaodpapira
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 1. lipanja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Tajana Picek

[/box]

Ne propustite

She Book Club

Ako ste ljubitelj ljubavnih romana, na pravom ste mjestu!

She Book Club

Psihološki triler Vrt leptira autorice Dot Hutchison donosi stravičan i uvrnut svijet u kojem se isprepleću ljepota, priroda, serijski zločini i strašne priče koje...

She Book Club

Izopačena palača treći je nastavak serijala o obitelji Royal i nastavlja priču u trenutku kada je završila druga knjiga, Slomljeni princ.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version