Trendovi

Prirodna i hranjiva kupka za kosu

John Masters Organics tretman koji dubinski hrani kosu, a uključuje proljetnu organsku kupku šamponom od lavande i ružmarina, intenzivnim regeneratorom od lavande i avokada te opuštajuću masažu kose četkom od veprove dlake s ionskim vlaknima.

Svi oni koji pozornost pridaju tome što unose u organizam, vrlo su vjerojatno svjesni i toga koliko je bitno upoznati se sa sastojcima kozmetičkih proizvoda koji dolaze u doticaj s našom kožom i kosom. No, za razliku od kože, kosa nema samoregenerirajuće sposobnosti temeljene na zaštitnoj samopigmentaciji i obnavljanju stanica, stoga je kosi prijeko potreban poseban tretman koji će joj kontinuirano vraćati snagu i blistavost.

John Masters Organics liniju za njegu kože i kose kreirao je John Masters, poznati stilist iz New Yorka, uz pomoć travara, farmaceuta i kemičara. Njegovi proizvodi postali su kult u SAD-u te ga danas koriste mnoge slavne osobe poput Sarah Jessice Parker, Kristen Davis, Susan Sarandon, Whoopi Goldberg, Anne Heche i mnogih drugih. Njegovi proizvodi sadrže preko stotinu certificiranih organskih sastojaka, a u portfelju proizvoda ističe se vrhunski Vitamin C serum za lice. Linija za njegu kose posebice je slavljena kod korisnika, jer pomaže vlasište održati zdravim, a kosu sjajnom i podatnom.

Zdrava i sjajna kosa koja diše

Jedan od djelotvornijih tretmana za njegu kose nakon zime koji je postao hit među ljubiteljima zdrave i njegovane kose profesionalni je organski John Masters Organics tretman koji dubinski hrani kosu, a uključuje proljetnu organsku kupku šamponom od lavande i ružmarina, intenzivnim regeneratorom od lavande i avokada te opuštajuću masažu kose četkom od veprove dlake s ionskim vlaknima.

Šampon od ekstrakata lavande i ružmarina stvoren na bazi nježnih sapunica dobivenih iz kokosa i kukuruza ima izrazito kremastu strukturu, a u kombinaciji s 13 drugih organskih sastojaka, uključujući proteine soje i aminokiseline derivirane iz pšenice, kosu će učiniti zdravom, sjajnom i podatnom. Šampon ne sadrži SLS (sodium lauryl sulfate), pH je neutralan te dovoljno nježan za obojenu kosu. Ružmarin u kombinaciji s lavandom daje izvanredan miris, nježno uklanja perut i višak masnoće, dok organski ekstrakti biljaka kamilice, kadulje, hajdučke trave, vrbe i zelenog čaja, vraćaju kosi snagu, vitalnost i zdravlje.

Veći volumen i mekoću oštećenoj i obojenoj kosi vratit će intenzivni regenerator od lavande i  avokada nakon kojeg će vam kosa biti sjajna, blistava i svilenkasta na dodir. Ulja avokada i lavande umiješana s više od deset različitih certificiranih organskih ekstrakata i eteričnih ulja daju kosi potrebne količine vlage te vraćaju vitalnost kemijski tretiranoj kosi, omogućujući tako dugovječnost zdravoj i njegovanoj kosi. Ulje lavande ugodnog je mirisa, usporava gubitak kose te pomaže u liječenju ekcema i dermatitisa vlasišta, dok ulje avokada blagotvorno djeluje na kosu na način da obnavlja i revitalizira i kosu, suho vlasište te ispucale vrhove.

John Masters Organics Combo Paddle četka za kosu od veprove dlake nježno četka kosu, olakšava feniranje i stiliziranje kose. Ionske čekinje sprječavaju nastanak negativnih iona, dok 100% čista veprova dlaka pomaže ravnomjernu raspodjelu prirodnih ulja koja nastaju iz tjemena. Osim toga, četka savršeno leži u ruci, a kako bi doživljaj bio potpun drška je napravljena od organskog bambusa.

John Masters Organics proizvodi za kosu spajaju najbolje iz prirode, istovremeno izbjegavajući sintetske mirise i konzervanse poput parabena, mineralnih ulja i propilenglikola. Svaki proizvod sadrži visoku koncentraciju organskih ekstrakata koji hrane kosu tijekom i nakon pranja, a ujedno postižu i divan aromaterapeutski učinak. Dubinski čiste tjeme, njeguju i ojačavaju folikule, potiču rast kose, a nakon njihova korištenja rezultat je sjajna i zdrava kosa. Proizvodi su pripremljeni prema tradicionalnim receptima, a budući da su istovremeno nježni i učinkoviti, brzo postaju najbolji zaštitnici vaše kose.

Uživanje u John Masters Organics proizvodima i ovom prestižnom tretmanu od sada vam omogućuje WOW Junkie, web trgovina specijalizirana za beauty proizvode za njegu kose, kože i tijela. Na toj adresi ćete, osim ovih jedinstvenih proizvoda, pronaći i brojne druge poznate svjetske brendove koji su do sada u Hrvatskoj bili gotovo pa nedostupni.

[box style=”0″]

Za vas smo pripremili dva paketa. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #johnmasters

Prijave primamo do 6. ožujka, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

  1. Mia Pelicarić
  2. Iva Jakob

[/box]

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version