Obitelj

Prirodna svježina rublja

Novi deterdžent s uljem eukaliptusa – Persil Pure&Natural.
Priroda nam od pamtivijeka pruža neopisivo velik raspon sastojaka koji obogaćuju naš život na bezbroj načina. Osluškujući prirodu, stručnjaci iz Persila kreirali su Persil Pure&Natural – novi deterdžent za pranje rublja obogaćen prirodnim eukaliptusovim uljem za savršen učinak pranja i dašak prirodne svježine.

Nova formula deterdženta Persil Pure&Natural, obogaćena prirodnim sastojcima, pruža savršeno čistu odjeću za cijelu obitelj. Sadrži i ulje eukaliptusa koji pruža dugotrajnu i osvježavajuću mirisnu senzaciju te u vaš dom unosi iskonski dašak prirode. Osvježavajuća svojstva eukaliptusovog ulja prvi su prepoznali Aboridžini iz Australije koja je i prirodni dom egzotičnog eukaliptusovog stabla.


Više od 100 godina, Persil tržištu nudi deterdžente za pranje rublja s inovativnim tehnologijama te je poznat kao robna marka u području pranja rublja kojoj potrošači najviše vjeruju, pružajući besprijekornu čistoću, mekoću i svježinu vašoj odjeći i rublju. Persil Pure&Natural nastavlja ovu stoljetnu tradiciju.

Moderan dizajn novog deterdženta živopisnim vizualima eukaliptusovih listova dočarava čistoću i svježinu prirode. Dostupan je na tržištu od travnja 2011. u veličinama od 2kg, 3kg, 4kg, 6kg te 1,5l.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moj dom

Sigurno u ormaru čuvate neku od najdražih haljina koju tako dugo imate, a jedna je od rijetkih koja vam još nije dosadila.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Trendovi

Od luksuza za vrijeme rata do simbola ženstvenosti.

Savjeti stručnjaka

Od djetinjstva nas uče da je potrebno tuširati se svaki dan kako biste održali tjelesnu higijenu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version