Trendovi

Proljeće i ljeto u znaku žute

Najsvjetlija boja obilježit će nadolazeću modnu sezonu.
Najsvjetlija boja obilježit će modno proljeće i ljeto 2012. Od Preena do Louisa Vuittona, od Jasona Wua do Sonije Rykiel – slobodno možemo reći da skoro pa ne postoji modni dizajner koji svoju kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2012. nije začinio nekim komadom u žutoj boji.


Preen, Louis Vuitton

Posebno je atraktivno bilo divlje poigravanje žutom u režiji talijanskih divova Missonija i D&G, a samo će rijetki ostati hladni na beskrajno ženstvene žute haljine genijalnog Elieja Saaba i Rolanda Moureta.



Sonia Rykiel, Missoni, D&G, Elie Saab

U proljeće i ljeto 2012. sve će biti žuto – hlače i haljine, suknje i majice, cipele, torbe, badići, pa čak i sunčane naočale!


Jason Wu, Roland Mouret

Žuta boja u naše živote donosi uspjeh i sreću, najsvjetljija je u cijeloj paleti te je kao takva idealan zaštitni znak sezone kojoj se radujemo i koju tako nestrpljivo čekamo.

CroModa.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Gastronomija

Jutro mnogima teško može proći bez kave, ali za početak dana kada već grije barem 20 stupnjeva, definitivno najviše paše ledena kava.

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version