Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Proljeće prvo pokuca na vrata Zagrebačkog velesajma

Ove godine od 4. do 6. ožujka ponovo se mogu na jednom mjestu informirati i inspirirati o svemu.

Ne znam kako vama, ali meni je već pomalo dosta ove duge, sumorne i sive zime. Mračno je kada se probudim, mračno je kada se vraćam kući s posla. Ni ogledalo me baš ne voli ovih dana. Stalno u njemu vidim bezbojno lice, s podočnjacima i da, pokojom sijedom u kosi. Hm, a i nokti bi trebali neku pomoć.

Trebam proljeće. Trebam sunce i boje. I mirise. Trebam buket božura na kuhinjskom stolu dok pijem kavu, a stan mi griju prve proljetne zrake sunca i umjesto radija slušam pjev ptica. I mogu se voziti na svom ružičastom biciklu i napokon obući svoju novu haljinu na točkice. Kažu modni portali da je točkasto opet „in“ ove godine. A i šiške. A negdje sam pročitala i da je zelena isto u modi. I hidratantni ruževi.

I dok se tako gubim u različitim informacijama s mnogobrojnih portala i sanjam o buketu božura sjetim se kako svako proljeće u Zagrebu prvo pokuca na vrata Zagrebačkog velesajma. A kada se vrata otvore svi uđemo u mali raj za sve „beautyljupce“ na najljepši sajam Beauty&Hair Expo Zagreb.

Ove godine od 4. do 6. ožujka ponovo se mogu na jednom mjestu informirati i inspirirati o svemu. I o točkastom dezenu, šiškama, ruževima i lakovima za nokte. A i napokon se ohrabriti da svoju smeđu boju kose obojim u nešto novo, moderno, možda potpuno drugačije. Subota uz brojne novosti koje će ponuditi izlagači donosi „Beauty&business konferenciju“ na kojoj sudjeluje veliki broj stručnih i kvalitetnih predavača.

Ne znam kako vi, ali meni je već lakše i više ne vidim ovu dosadnu zimu ni svoje podočnjake nego nestrpljivo čekam taj prvi vikend u ožujku. I moram zvati curke. Bit će to prava proslava proljeća i ljepote i ženstvenosti. Uz neki koktel naravno. Jer ako mogu Carrie i njezine cure, možemo i mi.

I već sad mi pršte ideje kako ću one slatke žute balerinke skombinirati s hlačama koje sam kupila na ludom sniženju ove jeseni uz onaj šašavu, bijelu majicu koju sam tako nepravedno zapostavila u zadnjoj ladici svoje komode.

A sve ostalo? Sve ostalo me čeka na Zagrebačkom velesajmu. I vas također.

Vidimo se prvi vikend u ožujku. Moje cure i ja smo tamo čekamo vas.

Više

Budi fit

58% žena pati od stresne inkontinencije, što znači da pate od urinarne inkontinencije kada se smiju, kašlju, kišu ili podižu teške predmete.

Duh i tijelo

Žene poslije četrdesete… Tko su one?

Zanimljivosti

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Život u dvoje

Iako biste mislili kako je vrlo lako uočiti toksične i manipulativne znakove (pogotovo uz silne savjete raznih magazina), međutim istina je potpuno drugačije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.