Moda

Proljetna kampanja inspirirana snagom žena

Splitska dizajnerica Monika Sablić koja svoje kolekcije prikazuje na Fashion Weeku Zagreb i ove sezone snimila je kampanju za svoju novu kolekciju s jednom od svojih prijateljica

Proljetna kampanja koju je vodila splitska dizajnerica Monika Sablić, inspiraciju je našla u snazi žena i slavnoj mediteranskoj ženi kao što je Monica Belluci. Ovogodišnji model bila je Emina Šokota, ujedno njena dugogodišnja prijateljica.

Prije 13 godina je snimila zadnju kampanju u Lisabonu i evo nakon toliko godina izbivanja s modne scene možemo je vidjeti u jednoj izazovno romantičnoj prici. “Jako sam zadovoljna i sretna, sve je ispalo baš onako kako smo i planirale”, kaže Monika Sablić.

“Oduvijek sam vidjela Moniku kao dizajnericu jer je još od kad smo se upoznale jako puno pričala o modi i svom snu i jako mi je drago da joj taj san ostvario. Monika je istinski modni dizajner jer živi modu svim srcem i ja sam joj oduvijek govorila da će biti dizajnerica i neopisivo mi je drago da se realizirala u tom smjeru. Do sada je puno ostvarila i sigurna sam da je najbolje tek pred njom”, rekla je Emina Šokota.

Ova proljetna kampanja oduševila nas je svojom lepršavošću i bojama. Baš idealna uvertira za ljeto koje svi tako željno iščekujemo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Uvijek se trudite da vaše fotke izgledaju kao one iz časopisa i nikako u tome ne uspijevate?

Kultura

Jeste li razmišljali o tome koliko je pristojno koristiti fotoaparate ili mobilne telefone u takvim situacijama?

Funbox

Ponosan otac, novorođena beba i… jedna mala nezgoda. Al Ferguson je novopečeni otac koji je rođenje svog sina htio ovjekovječiti crno-bijelim fotografijama. Fotografkinja Kirsty...

Dizajn

Poklanjamo vam Prestigio MultiPhone PAP3540

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version