Beauty report

Proljetna njega

Odaberite u Avonu nove proizvode za njegu vašeg tijela, lica, kose i stopala.
Dok nestrpljivo odbrojavamo dane do proljeća, čekajući da se sunce napokon pojavi, Avon nam u svom novom proljetnom katalogu predstavlja pregršt proizvoda koji će nam pomoći da proljeće dočekamo spremni.

Celulit i strije


Korištenje Avonovih najnovijih učinkovitih proizvoda za njegu tijela jednostavan je i učinkovit način za postizanje lijepe figure i njegovane kože. Oni učvršćuju kožu, oblikuju, reduciraju celulit i strije i čine da se osjećate sretnima u vlastitom tijelu!


Anticelulitni tretman za oblikovanje tijela
89 kn

Ovaj proizvod sadrži ekstrakt gloga koji ubrzava izgaranje masnoće. Perilla reducira stvaranje masnoće, a ginko pomaže u poboljšanju cirkulacije. Povećava izgaranje masnoće 3 puta i umanjuje opseg bedara za 3,8 cm. Zaglađuje i učvršćuje kožu te reducira celulit i poboljšava cjelokupni izgled siluete.

Solutions Cellu-Glow krema za oblikovanje tijela 89 kn

Inovativna krema s četverostrukim djelovanjem: oblikuje tijelo, pruža lijepu brončanu boju, reducira nastanak celulita i učvršćuje kožu. Obogaćena je ekstraktima ginsenga i algi te ima efekt samotamnjenja koji pruža koži lijep brončani sjaj već nakon 1 tjedna uporabe.

Krema protiv strija i celulita 65 kn

Umanjuje vidljivost celulita i strija. Krema sadrži kiselinu koja umanjuje već postojeće strije, Butea flower extrakt predstavlja prevenciju u stvaranju novih, dok lipo-botanical kompleks pomaže u reduciranju masnoća. Nakon 4 tjedna korištenja kreme 86% žena primijetilo je ujednačen ten.

Učvršćujući tretman 29 kn

Ciljano djeluje na kritična područja, učvršćuje kožu i čini ju mekom i glatkom.

Spray za učvršćivanje tijela s trenutnim učinkom 89 kn

Jamči i do 1 cm manje na bedrima, struku i bokovima u samo 1 tjednu. Jedinstvena formula s ekstraktom crvenih algi, tetrapeptidima-3 i Ze Xie ekstraktom.

Anew Clinical Anticelulitni tretman 79 kn

Trenutno zaglađuje i učvršćuje kožu 5 ključnih područja na tijelu: butine, stražnjica, bedra, struk i trbuh. Ekskluzivan kompleks djeluje trostruko na celulit; uklanja masne naslage, tekućinu iz tijela i stimulira proizvodnju kolagena i elastina koji zaglađuju i učvršćuju kožu.

Anew Clinical Laser Shape tretman protiv celulita, inspiriran laserskom liposukcijom, prva je dvostruka anticelulitna formula za dramatično smanjenje vidljivosti i intenziteta celulita. Inovativna formula pomaže u razbijanju masnih naslaga, čak i u zrelim masnim stanicama te učvršćivanju strukture kože kako bi se dramatično poboljšao njen izgled. Anew Clinical Laser Shape objedinjuje dvije revolucionarne formule, gel i kremu.
  • Zaglađujući gel formuliran je kako bi povećao efikasnost kreme. Pruža rashlađujući osjećaj te pomaže u zatezanju kože i zaglađivanju grudica celulita.
  • Krema s otapajućim efektom dizajnirana je da pomogne u razbijanju masnih naslaga, čak i u zrelim masnim stanicama.
Djelovanje: trenutno zaglađuje celulitne grudice pa koža te bedra izgledaju mršavija. U 2 tjedna testiranja proizvoda 85% žena primijetilo je vidljivo reduciranje intenziteta i raširenosti celulita. Nakon 4 tjedna većina žena se složila u ocjeni da njihova tijela djeluju mlađe jer je celulit manje vidljiv, čak i pri sjedenju prekriženih nogu.

Solutions Liquid Bra gel za podizanje grudi 59 kn

Trenutno djeluje na osjećaj čvrstoće i tonusa kože.

Kosa

Uslijed niskih temperatura i hladnog vjetra tijekom zime, kosa postaje suha i gubi sjaj pa joj je potrebna posebna njega. Kosa je ujedno i pod posebnim udarom sunčevih zraka, naročito kod žena koje je bojaju. Stoga je već sada vrijeme za pojačanu hidrataciju kose.

Njegujući spray za suhu i oštećenu kosu
24 kn


  Namijenjen je obnovi kose, njeguje te pomaže u raščešljavanju. Bademovo ulje hidratizira i zaglađuje te "liječi" ispucale vrhove, dok avokado regenerira i omekšava kosu. Spray s bademovim uljem i avokadom obnavlja strukturu kose i pruža joj mekoću, glatkoću i sjaj. Za najbolje rezultate preporuča se ravnomjerno nanijeti na vlažnu kosu i ne ispirati.

Noćni eliksir za oštećenu kosu 35 kn

Za novu, mekšu, sjajniju kosu potrebno je navečer nanijeti nekoliko kapi Noćnog eliksira na ispucale i suhe vrhove i intenzivno obnavljanje odvija se tijekom sna! Do jučer beživotna, tretirana, oštećena kosa do jutra se pretvara u zaglađenu i meku.

Stopala

Peeling za stopala s vanilijom i smeđim šećerom 29 kn

Pružajući 24-satnu hidrataciju ovaj proizvod čini stopala svilenkasto glatkima i mekima. Smeđi šećer ukloniti će odumrle stranice kože te kožu stopala učiniti savršeno glatkom, dok će ekstrakt vanilije obnoviti, njegovati te svojim aromaterapeutskim svojstvima štititi od isušivanja. Hidratantna krema za stopala s vanilijom i smeđim šećerom trenutačno zaglađuje kožu stopala te regenerira suhu i grubu kožu.

Glinena maska za stopala s ekstraktom lavande 29 kn

Dubinski prodire u kožu stopala te ju omekšava već nakon prvog nanošenja, dok lavanda dodatno djeluje na umirenje i dezodoriranje.
Okrepljujuća mliječna kupka za stopala s epsomskom soli, 29 kn, pruža trenutno olakšanje umornim i bolnim stopalima, njeguje i obnavlja te omekšava tvrdu kožu stopala. Epsomska sol bogata magnezijem ima detoksifirajuća i opuštajuća svojstva, dok mliječni proteini hidratiziraju i štite kožu od gubitka vlage, njeguju je i osnažuju. Jednu i pol čajnu žličicu potrebno je umiješati u 4 litre tople vode i namakati noge 15-20 minuta.

Koža lica

Koža je nakon zime suha i pojačano odbacuje odumrle stanice kako bi se obnovila, ponekad izgleda umorno, bez sjaja, slabo hidratizirano i nahranjeno pa je nužno odstraniti odumrle stanice i na taj način potaknuti epidermu na stvaranje novih. Zato u proljetnim danima koži više pogoduje upotreba laganije, hidratantne kozmetike, koja u sebi sadrži više vlage i blažih kozmetičkih sredstava koja neće začepiti pore lica, kao što su proizvodi iz Anew, Planet Spa, Clearskin, Solutions i Liiv Botanicals linija.

  

2 u 1 revitalizirajući gel za čišćenje lica 59 kn

Čisti i tonizira kožu te se istovremeno bori protiv svih znakova starenja. Sadrži mikrokapsule koje revitaliziraju kožu i daju joj kisik. Linija je dizajnirana za žene koje primjećuju prve znakove starenja. Uklanja sitne linije, obnavlja teksturu, ujednačuje ten i minimalizira proširene pore. Pruža koži svježinu, energiju i mladenački izgled.

Gel za čišćenje lica 25 kn

Duboko čisti pritom ne isušujući kožu, uklanja nečistoće i make up te hidratizira jedinstvenom mješavinom aktivnih biljnih ekstrakata, uključujući ulje lana, zeleni čaj, komorač i mirtu. Ne sadrži konzervanse, umjetne mirise i boje, djeluje nježno i prirodno pa je pogodan i za osjetljivu kožu.

Krema za čišćenje lica s maslinovim uljem 65 kn

Krema sadrži formulu s ekstraktom lista masline koja stvara bogatu pjenu koja nježno uklanja sve nečistoće i make up. Nježna i blaga, ne isušuje kožu i ostavlja ju čistom, hidratiziranom, glatkom. Potrebno je kremu nježno umasirati na vlažnu kožu, isprati toplom vodom i posušiti.

Total Radiance Intenzivni hranjivi noćni serum 59 kn

Jedinstvena formula s mikročesticama sadrži sastojke kao što su suncokretovo ulje, beta karoten i zea mays ulje namijenjen je svim tipovima kože. Pruža koži lijep, blistav sjaj.

Solutions Vitaminska maska za lice 23 kn

Namijenjena svim tipovima kože, ova vitaminska bomba za kožu obnavlja i vraća koži energiju. Nježna, kremasta maska sadrži vitamine A, E i ulje pšeničnih klica. Trenutno poboljšava izgled kože, oživljava i vraća energiju. Ujedno reducira „vrećice“ ispod očiju, učvršćuje i pojašnjava. Odlična je nadopuna dnevnoj njezi.

Liiv botanicals dnevna i noćna krema 35 i 45 kn

Dnevna krema oporavlja i njeguje te štiti kožu od utjecaja stresa i zagađenja okoliša. Noćna krema popravlja i zaglađuje fine bore i linije ekspresije te koža ujutro izgleda svježe i blistavo.

Solutions Maximum Moisture Dnevna krema SPF15 i noćna krema 55 i 59 kn

Maximum Moisture je linija namijenjena zadovoljavanju potreba suhe i dehidrirane kože. Proizvodi pružaju savršenu hidrataciju i osjećaj ugode. Bogata formula Maximum Moisture Noćne kreme, formulirana s Ulex Europea Flower ekstraktom, aktivira prirodne ovlaživače i povećava sposobnost zadržavanja hidratacije. Nadoknađuje noćnu dehidraciju, tako da je koža ujutro meka i zdravog izgleda. Maximum Moisture Dnevna krema sa SPF 15 i laganim aktivirajućim sustavom stimulira otpuštanje hidratacije kako bi se razina dehidracije umanjila. Učvršćuje prirodnu barijeru hidratracije pa je koža savršeno hidratizirana i zaštićena.

Clearskin losion-krema za lice 45 kn

Namijenjena je problematičnoj koži s prištićima bez obzira na godine. Dokazana ZINC PEPTIDE formula uništava prištiće i sprječava nastanak novih.

Anew Reversalist Obnavljajući serum 199 kn

Reversalist linija kreirana je za žene nakon 35-e godine, čija koža treba intenzivnu regeneraciju. Korištenje obnavljajućeg seruma rezultira redukcijom bora i diskoloracije te intenzivnim poboljšanjem čvrstoće kože.

Planet Spa Maska za lice s himalajskim goji bobicama 65 kn

Maska koja regenerira, revitalizira i njeguje kožu. Goji bobice u Aziji nazivaju "crvenim dijamantima" radi njihovih izuzetnih nutritivnih i antioksidacijskih svojstava koja utječu na revitalizaciju i usporavanje procesa starenja.

Koža tijela

Svjetlucavi gel za tuširanje – crvena ruža i breskva 21 kn

Gel s ekstraktima ruže i breskve i svjetlucavim mikročesticama, ostavlja kožu čistom i sjajnom.

Osvježavajući spray za tijelo – crvena ruža i breskva, 21 kn, čini je mekom i glatkom, dok je Hidratantni losion za tijelo – crvena ruža i breskva, 24 kn, dubinski hidratizira , ostavljajući osvježavajući miris ruže i breskve. Ruža je poznata po izvoru vitamina C koji jača kožu i poboljšava elastičnost krvnih žila, ujedno hidratizira, zaglađuje i umiruje. Breskva, bogata hranjivim sastojcima, revitalizira, omekšava i osvježava kožu.

Parfemi

True Glow EDT 129 / 89 kn

Ovaj "miris za sretnu ženu" kreirao je za Avonov francuski tvorac mirisa Jean-Louis Grauby. Elegantna bočica originalnog oblika goruće svijeće, sadrži savršene kompozicije bogatih sastojaka, pružajući topli, blistavi i zavodljiv miris. Note slatke frezije, sočne jabuke i kiselkastog limuna savršeno bude čula i pružaju optimizam, a akordi latica lotusa, pasiflore i drva skriveni u srcu mirisa čine šarmantan, senzualan, topli spoj. Jantar i mošus naglašavaju ekskluzivan karakter toplog, proljetnog mirisa.

Make Me Smile EDT 50 ml, 115 kn

Miris citrus-cvjetno-voćne kategorije koji se ističe blistavim aromama koktela citrusa, cvjetnim valovima u srcu i toplom drvenom bazom. Glavne note su mandarina, muguet i tonka zrno.

Perfect Cotton EDT
30 ml, 49 kn,

Miris mošusne kategorije, podsjeća na freziju, klementinu i lopoč.

Warm Sunshine EDT 30 ml, 49 kn

Miris voćno-cvjetne kategorije, čije su glavne note talijanski bergamot, jasmin i mošus.

Meadow Dew 30 ml, 49 kn

Miris citrus-cvjetne kategorije, u središtu krije bršljan, vodeni zumbul i tikovinu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version