Beauty report

Proljetne make up ideje

5 savjeta za osunčani trendovski look u 2011.
Proljeće je doba godine kada sve oživi, a tako i vi sami – optimističniji ste, kreativniji, a neki bi rekli i ljepši. Iako smo već zakoračili u proljeće, make up ideje za osvježenje vašeg "sunčanog" looka nikad nisu na odmet.

1. Svježina

Koža bez mane ove je sezone totalni trend – iz tog razloga je izrazito bitno pripaziti na podlogu. Za dnevnu varijantu koristite korektor i kremu u boji kako biste svježe sjajili, a navečer tekući puder i puder u prahu za zaglađen i savršen izgled.



2. Sjaj

Ovisno o tenu kože koristite rumenila kako biste naglasili ženstvenost. Tamnijem tenu se preporuča brončana nijansa, a svjetlijem boja breskve. Odgovarajuće nijanse samo će naglasiti vašu prirodnu ljepotu i konture lica.

3. Boje

Ove godine duga je na nebu, ali njene boje su trend na očima. Pomodne nijanse su boja fuksije, zelena i neonski plava. One odvažnije ove intenzivne boje mogu kombinirati s crvenim ružem na usnama – izgledat će pomalo eklektično, ali cool.



4. Ružičaste usne

Cijela ružičasta paleta ovo proljeće može se naći na vašim usnama. Nježna nijansa za dnevni look, a intenzivna za večernje provode. Izgledat ćete seksi i samouvjereno, a opet djevojački.

5. Smokey eyes

Veliki trend smokey eyes u proljeće 2011. vratio se na modne piste, a i gradske ulice. Ipak, umjesto tamnog sjenila u prahu, preporučaju se homogenija, tekuća sjenila metalik odsjaja.




You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Budi fit

Možemo li pravilnom prehranom utjecati na starenje?

Fashion report

Argentumova nova jesenska kampanja Oboji jesen nakitom inspirirala nas je da ove jeseni svoje slojevite outfite dodatno istaknemo šarenim i upečatljivim nakitom.

Trendovi

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Trendovi

Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto 2023. donosi pregršt boja u kišno sivilo koje nas posljednjih dana okružuje.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version