Trendovi

Proljetni trendovi na noktima

Gdje vas misli vode svaki put kada pogledate svoje nokte?

Svjetski trendovi za proljeće 2019 vrve Nail Design predlošcima u svim bojama, teksturama i uzorcima, a modni kreatori i nositelji trendova inspirirani raznim temama i motivima, svoje modele pripremaju i lakiraju za piste, dok Nail tehničari svaki daj fino rašpaju znanje bezbroj tehnika u svrhu postizanja željenog look-a na noktima.

OPI, svjetski lider u profesionalnoj industriji ljepote, koji kontinuirano predstavlja inovativne tehnologije i proizvode za njegu ruku koji se već godinama izdvajaju na tržištu kako najvišom kvalitetom, tako i prepoznatljivim dizajnom i brendingom sasvim je nedavno predstavio svoju novu proljetnu kolekciju, koja je iz više razloga inspirirala i nas.

Zavirite u #OPITokyo

Zanimljivo je da je Tokyo, grad koji vrvi modom i posebnom ljepotom, prednjači u trendovima na svoj specifičan način, predstavlja balans između tradicionalne eklektike, naslov upravo ove kolekcije. Široka lepeza svih nijansi roze, od onih sasvim nježnih do vibrantno punih, s malom decentnom dozom zelene i ljubičaste, predstavljaju zapravo ekvivalent slavlju života, trešnjinog cvata, samurajske tradicije i naprednog modernizma.

Kad smo već u Tokyu, pridružite nam se u nijansama simpatičnih naziva, od kojih svakako vrijedi provjeriti “Another Ramen-tic Evening”, “All Your Dreams In Vending Machines” ili “I’m On a Sushi Roll”. Vremenska prognoza za naredni period je bazirana na rozo-ljubičasto-zelenoj platformi.

 

PINK ME!

Nježna „Another Ramen-tic Evening“ roza implicitnog naziva, 15 ml tekućih pigmenata koje utjelovljuju i nježnost, i divljinu, i senzualnost i razigranost, i proljetnost, dječju radost i nove početke. Nijansa na noktima kao simbol Proljeća. U doslovnom. I prenesenom smislu. Puna. Bogata. Pigmentirana. Ni presvijetla, ni pretamna. Ni pre-beige, ni pre-roza, ili „All Your Dreams In Vending Machines“ Koketna Fuksija – neodoljivo Topla i Prpošna! Ako mislite da je ne možete Nositi, mi kažemo – probajte.

Proljeće je… cvjetaj!

Možda nisu bitni niti nazivi niti kolekcije. Možda je bitno proljeće kao simbol novih početaka, buđenja prirode i planiranja novih životnih pustolovina.

Gdje vas misli vode svaki put kada pogledate svoje nokte?

Studio Lady https://www.studio-lady.com/blog

OPI Tokyo https://www.opi.com/about-tokyo-collection#SJKZTsIHBVisSEuo.99

Ne propustite

Beauty report

Nokti su svakako detalj na našim rukama koji žene rado ukrašavaju.

Trendovi

Proljetni lakovi za nokte ne samo da dodaju malo boje vašem izgledu, već su i laki za nanošenje i skidanje.

Savjeti stručnjaka

Zbog čega ljudi grizu nokte i kako se bore s tim?

Savjeti i preporuke

Prošlu godinu obilježile su jake boje, šarenilo, šljokice, trendovi 90-ih, a ova godina nam donosi nešto manje intenzivno i klasično.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version