Savjeti stručnjaka

Prošao je 7. Međunarodni kongres nutricionista

Održan je 7. Međunarodni kongres nutricionista od 8. do 10. studenog u Sheraton Zagreb Hotelu. K

Održan je 7. Međunarodni kongres nutricionista od 8. do 10. studenog u Sheraton Zagreb Hotelu. Kongres je ove godine okupio oko 400 nutricionista i ostalih stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva te s punim pravom dobio status tradicionalnog kongresa koji se ne pripušta!

Organizator Kongresa je Hrvatski savez nutricionista, a organiziran je u suradnji s međunarodnim partnerima ASPEN-om i FENS-om, kao i domaćim partnerom PROBION-om, udrugom studenata s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Što je sve Kongres ponudio?

  • Kongres je okupio ne samo nutricioniste, već i stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, prehrambene tehnologije, agronomije do psihologije.
  • Aktivno sudjelovanje u poster sekciji donijelo je novčanu nagradu pobjednicima u vrijednosti od 10 000 kuna!
  • U 7 aktualnih predavačkih sekcija, predavanja je održao niz renomiranih domaćih i stranih stručnjaka iz područja prehrane i srodnih znanosti s obzirom na usko područje strukovnog djelovanja.
  • Sudionici su imali priliku steći praktično znanje na studentskim i regularnim radionicama.
  • Organiziran je cjelodnevni edukativni izlet u Hipp d.o.o. tvornicu dječje hrane u Glini.
  • Provedena je dinamična rasprava u panelu „Prehrambeni odabir i ponašanje potrošača – Mozak i prehrana“.
  • Sudionici su stekli poznanstva i razmijeniti iskustva tijekom nekoliko društvenih događanja kongresa, poput eno-gastro eventa i svečane gala večere.

Kongres je bodovan od strane Hrvatske liječnike komore, Hrvatske Komore Medicinskih Sestara i Hrvatske ljekarničke komore, a podržao ga je i niz zdravstvenih i nezdravstvenih institucija: Ured Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo zdravstva, Središnji državni ured za šport Republike Hrvatske, Grad Zagreb, Hrvatska gospodarska komora, Prehrambeno-biotehnološkog fakultet u Zagrebu, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Klinika za dječje bolesti Zagreb, Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, KBC Split, Hrvatska turistička zajednica, Grad Bjelovar i gradonačelnik Dario Hrebak, Veleučilište u Bjelovaru, Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, Hrvatskog društvo za pedijatrijsku gastroenterologiju, hepatologiju i prehranu, Privredna banka Zagreb, Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije, Aspira, Vina Papak – Ilok, Fun run Bjelovar, Natur House d.o.o., Prava formula, Power of Plant, Agencija Quo Vadis, Sportska akademija Mali Olimpijac, HealthLab, Stanić Diskont, Koestlin i Synlab Pharma.

Održavanje Kongresa ne bi bilo moguće bez brojnih sponzora i donatora koji su prepoznali njegovu vrijednost i potencijal i u čijim su proizvodima sudionici uživali tijekom cijelog Kongresa. Dodatne informacije o Kongresu možete pogledati na službenim web stranicama, a ovim putem Vas pozivamo da se pridružite 8. Međunarodnom kongresu nutricionista koji će se održati u proljeće 2021. godine.

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version