Predstavljamo

Provjerite je li ples na šipci za vas

Sve radionice i treninzi su besplatni, uz obaveznu prijavu

Imate frendicu koja je skeptična, ali vi jednostavno znate da bi ples na šipci bio savršen za nju? Želite provesti nedjelju okružene pozitivnom vibrom i superkul ženama? Volite poklone? Zanima vas što to znači vježbati s emocijom?

To, ali i još puno toga očekuje vas na drugom i već tradicionalnom, Danu u raju s Angelsicama, koji će se održati u Zagrebu 29. ožujka 2015. godine u novouređenom Angels Studiu na adresi Radnička 1a. Prijavite se i osigurajte besplatan upad na savršenu nedjelju i probajte kako je to vježbati sa šipkom.

Trenerice će vam biti na raspolaganju za sva pitanja koja trebaju odgovor, ali i demonstraciju “Body and Emotions Classic“ programa koji će poljuljati vašu dosadašnju percepciju tjelovježbe. Osim Intro satova, imat ćete prilike isprobati i druge programe poput Body and Emotions PoleLove, Body and Emotions Chairdance, Body by Angels, Emotions by Angels, ali i poslušati kako je moguće probuditi unutarnju junakinju u sebi.

Časte vas i sponzori: Polleo sport, L’Erbolario, Batiste, Velis, Cocolach i drugi, ali neka to ostane iznenađenje. Zdrave grickalice, shakeovi, poklon paketići, zanimljivi treninzi, ples i pozitivna energija! Definitivno najbolja nedjelja u gradu je preslaba riječ.

Sve radionice i treninzi su BESPLATNI, uz OBAVEZNU prijavu i to na mail maja.z@angels.com.hr, a sva pitanja usmjerite na 095 9232 470.

" alt="">

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Budi fit

Osvojite dva početna ciklusa vježbanja na šipci

Fashion report

Četiri linije modnih dodataka za četiri različita stila.

Budi fit

Osvoji članarinu za ljetni ples s Anđelima.

Budi fit

Osvojite ulaznice za prvo hrvatsko natjecanje u sve popularnijem obliku fitnessa.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version