Obitelj

Puna čokolada mlijeka

Čoksa je prava poslastica stvorena baš za djecu.
Kada se prije stotinjak godina miris čokolade proširio Zagrebom, bile su to prve čokolade proizvedene u ovom dijelu Europe i među prvima u svijetu. Još se i danas svi rado sjećamo poznatih Kraševih tabli u njihovom specifičnom pakiranju.

Danas one nose ime Dorina i cijenjene su, najprije zbog svoje kvalitete, među svim generacijama potrošača.

Od tridesetak vrsta Dorina čokolada, odrasli će najviše uživati u Dorini Fifty – čokoladom sa 50% udjela kakaa i najfinijim okusima naranče ili mente koja predstavlja pravi užitak za iskusne znalce kao i one koji tek otkrivaju čaroban svijet tamnih čokolada. Od pažljivog odabira najboljih zrna kakaovca do konačne proizvodnje mnogobrojnih čokolada i čokoladnih deserta, Kraševe vrhunske čokolade kreirane su za prave poznavatelje slastica.


 
Dorina Čoksa – dječja poslastica od A do Č

I za najmlađe Kraš je pripremio vrhunsku poslasticu. Ime joj je Dorina Čoksa i ona je čokolada namijenjena baš djeci, jer je bogat izvor kalcija i vitamina B skupine. Čoksa je prava pravcata dječja poslastica, od A do Č – u razigranoj ambalaži krije se vrhunska mliječna čokolada, a unutar nje mliječno punjenje.

Ona je predstavnik nove generacije čokolada –  to je čokolada koja je pravi, mali, hranjivi obrok, koristan u dječjoj prehrani, a kojega će djeca obožavati.



Za one koji se vole igrati okusima, Čoksa nudi još i prefinu kombinaciju banane i Petit Beurre keksa, te originalni doživljaj Kraš expressa. No ono najbolje kod Čokse dolazi na kraju, a to je osjećaj iskrene, slatke dječje sreće.



Ne sumnjamo da će svi mališani istinski uživati u Čoksi, kao i u online igricama koje je za njih pripremila. Jedino u što sumnjamo je da će joj i roditelji uspjeti odoljeti.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Gastronomija

Čokoladna torta bez brašna nastaje brzo i nestaje još brže.

Gastronomija

Mikado riža je za mnoge i dan danas, puno više od čokolade s police.

Savjeti stručnjaka

Jeste li znali da od ovog prefinog voća koje je dostupno cijele godine možete pripremiti i ljekoviti čaj?

She Book Club

Willy Wonka od malih je nogu sanjao da će izrađivati čokoladu i dijeliti je sa svijetom.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version