Knjige i glazba

Radio Clash u Tvornici

Poklanjamo vam ulaznice za koncert Tribute to The Clash.
U petak, 17. lipnja, s početkom u 20 sati, u malom pogonu Tvornice u Zagrebu održat će se koncert grupe Radio Clash u sklopu promocije nosača zvuka s glazbom iz sada već kultnog filma Lavanderman: istina ili mit?, redatelja Zvonimira Rumboldta u produkciji Kad tad, s Damirom Markovinom i Anjom Alavanjom u glavnim ulogama.

Bubnjar Šparka (ex Pips Chips and Videoclips), basist Dugi (ex Drugi način), gitarist Hans (ex Tužne uši) i pjevač Zvone (Gabba Gabba) sačinjavaju Radio Clash, bend nastao 2003. s ciljem odavanja počasti prerano preminulom frontmanu grupe The Clash, Joeu Strummeru. Ako ste vidjeli ovaj bend na koncertu, onda znate da je riječ o bendu koji vjerodostojno izvodi repertoar ovih velikana punk rocka i rock'n'rolla uopće.

Radio Clash, kao što samo ime kaže, izvodi repertoar legendarne engleske punk rock skupine The Clash , a za potrebe filma Lavanderman snimili su i jednu od naslovnih pjesama. Ovo će biti njihov svojevrstan povratak u Tvornicu, gdje su održali prvi samostalni koncert u proljeće 2004.

Svaki posjetitelj će uz predočenje ulaznice koja košta 40 kn dobit će na poklon CD sa soundtrackom iz Lavandermana.

" alt="">


Ulaznice za Pool Party možete pronaći preko internet prodaje Eventima po cijeni od 25 i 35 Eura.
  OSVOJI ULAZNICE ZA KONCERT RADIO CLASH

Tvornica Kulture i She.hr poklanjaju vam 2 x 2 ulaznice za koncert grupe Radio Clash.

Ukoliko ste željni dobre zabave, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom RADIO te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela.

Koji repertoar izvodi grupa Radio Clash ?

Vaše prijave primamo do 16. lipnja 2011. do 16h, nakon čega ćemo i objaviti dobitnike.

Vaš She.hr


Drage naše,
ulaznice je osvojila Andrea Gazdek. Čestitamo!
obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Sian Evans će, sigurni smo, svojim besprijekornim vokalom, šarmom i entuzijazmom pronaći put do srca publike.

Zanimljivosti

Robert Čolina sinoć je u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija – Kontesi održao koncert evergreena, a nastupio je u pratnji vrhunskog orkestra Josipa Cvitanovića.

Zanimljivosti

Rocks & Stars Festival @ Cave Romane ove se godine vraća jači no ikada: Petar Grašo sa neponovljivom energijom i svima dobro znanim pjesmama,...

She Book Club

Jedan od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autor zabavne glazbe, Dražen Zečić, održat će dugoočekivani koncert u Areni Varaždin.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version