Obitelj

Raskošna nesvakidašnja večera

Ulaznica od 600 kuna za humanitarnu večeru UNICEF-a pružit će neponovljivo iskustvo.
Povodom 20. obljetnice Konvencije o pravima djeteta, Ured UNICEF-a za Hrvatsku organizira humanitarnu večeru Obećanje djeci na kojoj će prikupljati novac za četiri akcije. To su:

1. Stop nasilju među djecom – za smanjenje i sprečavanje vršnjačkog nasilja i kreiranje poticajnog okruženja u školama; programom je obuhvaćeno više od 250 škola iz cijele Hrvatske.
2. Svako dijete treba obitelj – potiče udomiteljstvo i unapređuje skrb za djecu koja ne mogu odrastati u svojim obiteljima.
3. Zajedno od početka – promiče dojenje i humanizaciju rodilišta kroz inicijativu „Rodilišta – prijatelji djece“
4. Prve 3 su najvažnije! – afirmira poticajno roditeljstvo i rani razvoj djece, unutar kojega je i nova programska cjelina „Prve 3 su JOŠ važnije!“ za bolju potporu roditeljima i djeci s teškoćama u razvoju u prvim godinama života

Humanitarnoj večeri UNICEF-a u zagrebačkom hotelu Westin sutra u 19 sati mogu se odazvati svi ljudi dobre volje koji žele pomoći u poboljšanju života djece u našoj zemlji, od rođenja do adolescencije.

Jedinstvena iskustva

Uz pjenušac dobrodošlice, goste očekuje večera koja se sastoji od četiri slijeda jela te izvrsni zabavni program i Aukcija jedinstvenih iskustava..

Aukcija je jedinstvena prilika da si osigurate privilegiju igranja tenisa s pobjednikom Wimbledona, jedete ćevape s neponovljivim nogometnim trenerom, dobijete poduku vrhunskog vizažista, nađete se na naslovnici najtiražnijeg hrvatskog tjednika… i još mnoštvo drugih zanimljivih iskustava. A sve to zahvaljujući dobroti i plemenitosti vrhunskih profesionalaca svjetskoga glasa.

Glazbene zvijezde



Tijekom večeri gosti će uživati u nastupu naših pjevačkih diva: Gabi Novak, Radojke Šverko i Maje Vučić uz pratnju virtuoza gitariste Ante Gelu i pijaniste prof. Babina. Nakon toga slijedi ples!

Gosti mogu podržati ovu humanitarnu večeru kupnjom mjesta po cijeni od 600,00 kuna. Za kupnju karata, posjetite www.unicef.hr. Za sve dodatne upite i informacije kontaktirajte Ured UNICEF-a za Hrvatsku putem telefona (01-2442-660) ili e-mailom na korporativne_donacije@unicef.hr ili salbert@unicef.hr



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version