Trendovi

Razmazite svoju kožu

Povodom Dana žena poklanjamo vam Dermalogica poklon pakete za njegu kože.
Dermalogica je s razlogom jedna od vodećih svjetskih brendova za njegu kože. U to se možete uvjeriti ukoliko isprobate neki od proizvoda za kompletnu njegu lica. Linija se sastoji od četiri proizvoda.

Multivitamin power firm kompleks suzbija vidljive bore oko očiju. Sadrži obnavljajuće vitamine – antioksidanse, zaštitne silikone te ekstrakt crvene morske alge.



Daily microfoliant pripravak je na bazi rižinih mekinja koji uklanja mrtve stanice na koži i trenutno ostavlja kožu vidljivo zaglađenom i svjetlijom. Posebni kompleks za posvjetljivanje regulira neujednačenu pigmentaciju. Aktivni sastojci iz rižinih mekinja i rižinih ekstrakata reguliraju proizvodnju melanina i nježno uklanjaju mrtve stanice.

Želite li zagladiti fine linije uzrokovane dehidracijom, koristite Skin smoothing cream koja smanjuje napetost kože. Krema je bogata hranjivim tvarima u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, sjemenkama grožđa koji imaju antioksidativno djelovanje, esencijalnim uljima i blagim ekstraktima sljeza, krastavca i arnike.



Special cleansing gel je gel koji ne sadrži sapun, već biljne mješavine sapunovca i umirujuće lavande. Uklanja nečistoće ne ostavljajući suhi ili zategnuti osjećaj na koži, dok umirujuća blaga metvica umanjuje osjetljivost kože.

OSVOJI POKLONE ZA DAN ŽENA

Povodom Dana žena Dermalogica® i She.hr vam poklanjaju dva Dermalogica poklon paketa.

U paketu se nalazi:
Multi power firm – krema za područje oko očiju
Daily microfoliant – dnevni piling
Skin smoothing cream – dnevno – noćna krema
Special cleansing gel – gel za pranje lica

Ukoliko želite sudjelovati i osvojiti jedan od ovih prekrasnih i korisnih poklon paketa,  pošaljite nam mail s naslovom DERMALOGICA, na adresu igra@mmreza.hr, te navedite točan odgovor na nagradno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime na She-.hr-u, te broj mobitela, o jedan od parfema možda postane vaš!

Koji je glavni sastojak proizvoda Daily microfoliant ?

Vaše prijave primamo do 15. ožujka 2011., nakon čega ćemo objaviti dobitnike.

Sretno!

Drage naše,
Dermalogica poklon paket osvojile su Vera Penić i Iris Mlinar. Čestitamo!
Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version