Uncategorized

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke) – FOREO LUNA Play

Ako želite nastaviti s korištenjem, odnosno kupiti veliki, u kutiji Play verzije dobijete kod za popust na kupnju velikog u istom iznosu koliko ste platili Play…

Kao stalni korisnik FOREO uređaja i proizvoda općenito, kada je na moju adresu stigao novi, FOREO LUNA Play uređaj, bila sam neizmjerno vesela što ću isprobati još jedan u nizu.

Magenta boje, kao moj prvi, Luna mini uređaj (klik za recenziju) dolazi u prozirnoj plastičnoj kutijici sa “povećalom” kako bi bolje proučili silikonske čekinje. Za razliku od drugih uređaja, ovaj ne dolazi s baterijom, već se nakon 100 minuta gasi zauvijek, ja bih ga nazvala tester verzijom uređaja.

Velik je otprilike kao čajni kolačić, a najbolje je usporediti ga s Macaron kolačićem. Čekinje su iste tvrdoće kao LUNA mini, a tvrđe su usporedivši ih sa čekinjama na LUNI 2 za osjetljivu kožu (klik za recenziju).

Pali se pritiskom na stražnju stranu, princip čišćenja je isti kao i kod drugih uređaja, 15 sekundi 4 puta, dvaput obrazi, čelo i nos, brada i usta.

Prednja strana

Stražnja strana

Prednosti su te da je zbog veličine odličan za kratka putovanja, pogotovo kad imate malo mjesta za prtljagu, isplativ je za takvu vrstu korištenja i dobro dođe kao probna verzija ako želite uzeti veliki, a ne možete se odlučiti želite li ili ne želite veliki. Istodobno je malo skup tester. Ako ne želite nastaviti s korištenjem uređaja, teoretski ste bacili 300 kuna. Ako želite nastaviti s korištenjem, odnosno kupiti veliki, u kutiji Play verzije dobijete kod za popust na kupnju velikog u istom iznosu koliko ste platili Play – 300 kn – dođe na isto, pun iznos plaćanja velikog uređaja, ali imate i pričuvni. Još jedna uočljivija “mana” je ta što je zbog svoje veličine malo nezgrapan za korištenje – ako imate malo veće nokte, teže ćete ga normalno držati među prstima.

Ovisno o tome koje su vam preferencije, odlučujete hoćete li ga kupiti ili ne.

Meni je svakako dobar za “to go” verziju gdje ga komotno mogu ubaciti u bilo koju torbu koju nosim sa sobom i znam da mi neće smetati, a da će mi svejedno u dane kad npr. odem na neko kratko putovanje, dobro doći.

Više informacija o samoj vrsti pulsacija i detaljno opisanom načinu rada možete pronaći na recenziji LUNA Mini uređaja TU.

Za kraj mogu reći da sam samim čišćenjem i više nego zadovoljna, kao i kod drugih uređaja koje imam i da FOREO kao brend općenito volim i koristim svakodnevno.

 

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!

Ne propustite

Duh i tijelo

Cijeli jedan život vidi se na licu. Crte lica pričaju.

Beauty report

FOREO, vodeći svjetski medicinski brend za njegu kože, predstavlja svoju najnoviju kreaciju, PEACH™ 2 go.

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Beauty report

FOREO UFO 3 će pretvoriti vaše iskustvo nanošenja maske na lice u luksuzni tretman s toplinom, pružajući vam sjajan, puniji izgled u nekoliko jednostavnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version