Ljepota

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): Vichy Normaderm BB krema

Prekrivanje joj je srednje, upija se u pore te ih tako “krpa” umjesto da ih naglasi, ne matira na način da lice izgleda jednodimenzionalno, već je više prirodno mat, preživjela je cijelodnevni ringišpil i ostala na licu, a matirala je (s puderom u prahu preko) čak 8 sati.

Svaki put kad na policama vidim neki novi puder/BB kremu za mješovitu do masnu kožu, a da postoji mogućnost da će mi nijansa odgovarati, dobijem krila.

Nedavno se tako pojavila Vichy Normaderm BB krema koja matira, a istodobno hidriratizira, ujednačava ten i smanjuje nepravilnosti, a dolazi u dvije nijanse: Light i Medium u količini od 40 ml, u mekanoj zelenkastoj ambalaži koja će sigurno pomoći tome da je potrošite do kraja, s uskim vrhom kako bi mogli kontrolirati potisak i kako ne bi bacali proizvod.

Miris joj također nije intenzivan, nisam isprobala ostatak Normaderm linije, ali kažu kako je miris isti kao i ostatak te iste linije.

Inače nisam fan BB krema jer mi često znaju samo ležati na površini lica, preslikavati se na sve oko mene i nestajati s lica u roku od par sati, a istodobno mi masne dijelove lica dodatno istaknu.

Sve gore napisano nije slučaj i s ovom kremom.

Prekrivanje joj je srednje, upija se u pore te ih tako “krpa” umjesto da ih naglasi. Ne matira na način da lice izgleda jednodimenzionalno, već je više prirodno mat. Preživjela je cijelodnevni ringišpil i ostala na licu, a matirala je (s puderom u prahu preko) čak 8 sati.

Nakon tog sam se zasjajila, ali i dalje ne kao da me je netko premazao mašću.

Nije mi naglašavala suhi dio kože, a prištići su njenim korištenjem brže zacijelili.

Lijevo – Medium, desno – Light

Lijevo – Medium, desno – Light

Lijevo – Medium, desno – Light

Jedina stvar kojom sam ostala razočarana je da mi nijansa nije potpuno odgovarala.

Iako je izrazito svijetla i dalje u sebi ima mrvicu više žutog pigmenta nego što je boja moje kože.

Definitivno bi je preporučila svima koji muku muče s masnom kožom, a imaju brojne dnevne aktivnosti, jer ona preživljava i to!

Do čitanja,

Kike,Šminkoholičarke!

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Teint Idole Ultra Wear prošao je i ultimativni test – izdržao je cijeli dan, bez popravljanja te se na licu ni nakon užurbanog dana...

Duh i tijelo

Odmor je vrijeme u kojem možemo putovati na zanimljiva odredišta, doživjeti nova iskustva i odmoriti se od rutine svakodnevice.

Savjeti i preporuke

Cijene su dosta pristupačne, s obzirom na sastav proizvoda i same benefite koje pruža koži.

Zanimljivosti

Naziv filma "Marry me" je dobio po glavnoj pjesmi koju su za film, kao i cijeli soundtrack s hrpom pjesama koji već skokovima zauzima...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version