Beauty report

Recite stop suhoj koži s pomoćnicima iz Avènea

Čak i ako nemate suhu kožu, siječanj je ono vrijeme u godini kada nas, što zbog hladnoće, a što zbog suhoga zraka, muči zategnutost i lagani svrbež kože.

Čak i ako nemate suhu kožu, siječanj je ono vrijeme u godini kada nas, što zbog hladnoće, a što zbog suhoga zraka, muči zategnutost i lagani svrbež kože. Osnovni problem je nedostatak masnoća i vode, što kožu čini vrlo osjetljivom i suhom. Bazirani na Avène termalnoj izvorskoj vodi, sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, proizvodi koje ćemo vam predložiti poslužit će vam kao učinkoviti pomoćnik u rješavanju problema suhe kože.

TRIXERA NUTRITION  LINIJA

Iako mislimo da ćemo tako bolje očistiti kožu, agresivna sredstva za čišćenje loš su odabir. Oštećuju strukturu stanice i narušavaju funkciju barijere gornjeg sloja epiderme. TRIXERA NUTRITION nježno čisti, štiti i obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože. Uz to, može ga koristiti cijela obitelj, pa i dojenčad.

TRIXERA NUTRITION nutri-fluid mlijeko služi za svakodnevnu njega osjetljive i suhe kože. Obnavlja, hrani i umiruje kožu, a svakodnevni život čini jednostavnijim. TRIXERA NUTRITION Nutri-fluid balzam namijenjen je svakodnevnoj hranjivoj njezi  vrlo suhe kože cijele obitelji  (dojenčad, djeca i odrasli).

COLD CREAM

Nezaobilazna krema koja njeguje, štiti i hrani vrlo suhu osjetljivu kožu lica i tijela beba, djece i odraslih je COLD CREAM KREMA. Nježnog i ugodnog mirisa, hrani, hidrira, štiti i umiruje suhu osjetljivu kožu ruku.

XERACALM A.D

XERACALM A.D linija za njegu razvijena je posebno za potrebe suhe i atopične kože. I-modulia®, glavna djelatna tvar proizvoda XeraCalm A.D, djeluje na tri načina: protiv neugodnog svrbeža, protiv eventualnih upala i protiv bakterijskih superinfekcija.

XERACALM A.D RELIPIDIRAJUĆA KREMA umiruje kožu, ublažava iritacije i intenzivno njeguje suhu i atopijskom dermatitisu sklonu kožu.  XERACALM A.D RELIPIDIRAJUĆI BALZAM je intenzivna njega za vrlo suhu, ispucalu i atopijskom dermatitisu sklonu kožu, obnavlja kožnu barijeru i hrani iscrpljenu kožu. XERACALM A.D RELIPIDIRAJUĆI KONCENTRAT predstavlja prvu pomoć  kad se pojavi iznimno intenzivan lokalizirani svrbež na suhim područjima kože lica i na kapcima.

Ove, ali i ostale proizvode Eau Thermale Avène pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Akcija od 25% na čitavu liniju za njegu suhe kože bit će u odabranim ljekarnama do kraja veljače.


Darujemo jednu čitateljicu paketićem iz Avèna!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 3. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Branka Klasić

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version