Ljepota

Revolucija u bojanju kose

Boje bez peroksida, amonijaka i alkohola Adore u salonu SHE cuts your hair

Boje za kosu ADORE (glagol voljeti, cijeniti, obožavati) živi su i sjajni dokaz istinitosti latinske tvrdnje nomen est omen – ime jest znak. Bez imalo pretjerivanja, boje ADORE unijele su revoluciju u bojanje kose jer se radi o polutrajnoj boji koja se vezuje samo uz površinski sloj kutikule kose, ne miješa se s peroksidom, ne sadrži alkohol, kao ni amonijak.

Sve te karakteristike garancija su očuvanja kvalitete te sjaja vaše kose, no ADORE pored očuvanja kose nudi i apsolutno fantastične boje u toliko živim nijansama kakve je do nedavno bilo nemoguće zamisliti bez prethodno posvijetljene kose! Strah svake dame koja gaji strast prema živim bojama kose jest – očuvanje dugotrajnosti boje te način na koji se ista ispire pri pranju. ADORE i za tu bitku konja ima – boje izuzetno dugo ostaju na kosi, a nijansa se može osvježavati pri svakom šamponiranju kose jednostavnim dodavanjem dijela boje u šampon. Prirodne nijanse savršeno prekrivaju sjedine, dok su živahnije boje na sijedoj kosi, kao i na posvijetljenoj ili prirodno svijetloj kosi – intenzivnije.

Svih četrdeset nijansi palete ADORE boja moguće je nabaviti u zagrebačkom frizerskom salonu SHE cuts your hair gdje ih stručno osoblje salona može aplicirati na vašu kosu u koliko god nijansi hoćete, ili ih pak možete kupiti i aplicirati sami u tzv. kućnoj radinosti.

Kako bi vam što vjernije dočarao bogatstvo boja i kvalitetu te sjaj tretirane kose, frizerski salon SHE cuts your hair je sa svojom vjernom ekipom snimio editorijal SHE ADORE(S) your hair.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Ljepota

Nuša Žunec zadovoljna je svojom novom frizurom inspiriranom pin-up-om

Beauty report

Ove srijede u Kozmo dućanima 30% jeftinije boje za kosu.

Beauty report

Inspiracija za kolekciju Somptueux dolazi iz svijeta visoke mode.

Budi fit

10 štetnih kemikalija u proizvodima koje svakodnevno koristimo.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version