S modne piste

Riječke stepenice privukle zaljubljenike u modu

Riječke stepenice opet oduševile, uživao i Rade Šerbedžija

9.Riječke stepenicej, modna revija večernjih haljina, odijela i modnih dodataka održala se po deveti put na kamenim stepenicama pored Grand hotela Bonavia u centru grada Rijeke.

Ovaj atraktivni modni event uistinu je prava turistička atrakcija grada Rijeke stoga i ne čudi veliki broj posjetitelja koji je s užitkom pratio čak 15 spektakularnih modnih revija u toploj riječkoj ljetnoj noći.

Svoje modne novitete predstavile su modne kuće i dizajneri iz cijele Hrvatske; Vesna Sposa, Hero4Heroes, Katarina Mamić design, Festamo, boutique Rival, Ivana Jurić design, Biba vjenčanice i večernje haljine, Eni Surijan, Martina Kuzlić, Showroom Antonela, salon Marie, Lurex i Gallotti odijela, Ghetaldus Rijeka te učenici Trgovačke i tekstilne škole u Rijeci iz sektora mode, tekstila i kože jer je ove godine prilika dana i mladima- Prva stepenica na velikim modnim stepenicama .

Za frizure je kao i svake godine bio zadužen tim stilista Perman Experience, a za make-up Paola Peček i Patrizia Jaklin.

Manifestacija Riječke stepenice godinama spaja modu i umjetnost pa je nakon modnih revija upriličen modno-umjetnički performance ”Crveno stablo” umjetnice Sandy Uran.

Reviju su došli pogledati i brojni poznati Edvin Liverić, Antonija Šola, Nikolina Tomljenović iz grupe ENI. Posjetitelji manifestacije oduševili su se ugledavši glumca Radu Šerbedžiju koji je revije gledao samozatajno i opušteno te se rado fotografirao sa prisutnima.

FOTO: Arsen Miletić / La Vie studio i Josip Čekada

Ne propustite

Predstavljamo

Zdravlje ljudi je ipak najvažnije stoga je odlučeno kako će se i 14. Riječke stepenice odgoditi za sljedeće ljeto.

Fashion report

Hero4Heroes prvi put predstavlja i Superheroicly tenisice s već prepoznatljivim motivima printa savršene za svakodnevne šetnje i užurbaniji ritam svakodnevice.

Fashion report

Po trinaesti put Rijeku je oduševila modna poslastica Riječke stepenice jedno od najljepših modnih događanja u Hrvatskoj.

Događanja

Riječke stepenice prati i modni editorijal koji je snimljen na poznatim riječkim lokacijama poput riječke Gradske ure, katedrale Sv.Vida, Guvernerove palače, broda Galeb, kazališta...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version