Predstavljamo

Rođendan uz Severinu i Jacquesa Houdeka

Falkensteiner Family Hotela Diadora u Punta Skali kraj Zadra

Tjedan dana igre, smijeha, plesa i pjesme – maleni gosti Family Hotela Diadora od 05. do 11. srpnja uživali su na rođendanskoj proslavi najboljeg obiteljskog hotela u Hrvatskoj. Među njima bili su i mališani iz SOS Dječjih sela Lekenik i Vladimirovci, ustanova koje brinu za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. Posebno ih je razveselila pjevačica Severina, koja se družila s njima, pričala im priče i, na njihovu veliku radost, svima podijelila autograme!

‘Jako sam sretna što sam već drugu godinu u Diadori, pogotovo zato što je potpuno prilagođena djeci i što pomaže djeci. Podržavam njihove akcije i pozivam i ostale hotelijere da djeci bez roditelja omoguće ljetovanje. To su uspomene koje ostaju za cijeli život. Ja ću se uvijek rado odazvati,’ rekla je Severina.

Svaki dan mališanima je donosio nova uzbuđenja, igre, morske radosti, ples i sjajnu animaciju. Uživali su u koncertu djeci omiljenog Jacquesa Houdeka, velikoj rođendanskoj torti i vatrometu!

Falkensteiner Family Hotel Diadora****S nedavno proglašen najboljim obiteljskim hotelom u Hrvatskoj od strane posjetitelja TripAdvisor.com i HolidayCheck.com, pravi je raj za mališane, ali i njihove mame i tate! Tako su i sve sobe u hotelu, a ima ih ukupno 250 – obiteljske. Falky Land – svijet igre i zabave za djecu – raspoređen na 2 kata ima ukupno 800 m² i u sklopu njega možete pronaći sve ono što mališani mogu poželjeti: dječji vrtić sa profesionalnim osobljem koje je cijelu godinu na raspolaganju djeci i nudi raznoliki dnevni program aktivnosti, dječje kino sa velikim izborom crtića na svim jezicima, mini disko gdje dječica plešu i igraju karaoke, dječji wellness Falkytasia – gdje roditelji mogu uživati u odmoru dok im se dječica brčkaju u posebno prilagođenim bazenima; poseban dječji restoran, igralište na otvorenom i veliki vodeni tobogan jednako atraktivan i velikima i malima. U zoološkom vrtu s domaćim životinjama Falky’s Zoo očekuju ih poniji željni razdraganih posjetitelja koji ih mogu maziti, a u plivačkoj akademiji veliki i mali gosti mogu naučiti plivati ili poboljšati svoju tehniku plivanja. Za najmlađe je tu kutak za majke i djecu s proizvodima HIPP te švedski stol za djecu u restoranu. Pobrinuli smo se i za tinejdžere – u predvorju za tinejdžere nalaze se uz animaciju primjerenu dobi i Sony PS3 Playstation koji čeka da ga isprobaju. Roditelji se mogu odmarati na plaži, uz bazen ili u wellnessu Acquapura SPA Flora veličine 2000 m².

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Duh i tijelo

10 važnih stvari koje često ne cijenimo dovoljno.

Darivanje

Ususret Majčinu danu na naše tržište stiže nova domaća slikovnica posvećena upravo – majčinoj ljubavi.

Zanimljivosti

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku.

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version