S modne piste

Romantična bajka modnog dvojca ELFS oduševila

Dvojac ELFS je sinoć doista oduševio otmjenim i upečatljivim bezvremenskim komadima.

Četvrta večer BIPA FASHION.HR-a bila je rezervirana za samostalnu reviju popularnog modnog dvojca ELFS koji je pod pokroviteljstvom brenda Perwoll i pred brojnim obožavateljima predstavio svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto.

Dizajneri od kojih se, već po navici, očekuje ne samo izvrsna modna izvedba nego i pravi show, ove su sezone kolekciju bazirali na otmjenim i upečatljivim bezvremenskim komadima. Osnovni motiv nove kolekcije je new look koji su osmislili za žene koje vole sanjariti, gledati stare filmove, slušati glazbu s gramofonskih ploča. Nova ELFS kolekcija stvorena je za nepopravljive romantičarke. Duh kolekcije je nježan i pastelan, a od boja su najviše zastupljene nježne puderaste s izletima u bijelu, nježno-plavu i zlatnu boju.

I ove sezone tu je neizostavni cvjetni uzorak za koji su dizajneri inspiraciju pronašli u slikarskoj akvarel tehnici. Od materijala su najzastupljeniji brokat, makrame, čipka, lame, šifon. Cijelu kolekciju prati niz modnih dodataka u vidu upečatljivih prugastih torbi.

U kolekciji su zastupljene različite dekade stilova čime smo željeli ELFS ženi ponuditi raznolikost i da ju se ne ograničava u izboru stilova“, kažu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica. Kolekcija sadrži i muške komade, a ELFS muškarac odijeva se nepretenciozno i garderobu bazira na upečatljivim klasičnim komadima inzistirajući na sportskoj eleganciji, dobrom komadu jeansa ili pak savršeno skrojenom odijelu.

 

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version