Događanja

RozaKoza udružila blogerice

Novo mjesto za opuštanje žena na internetu.
Pod sloganom "Mi nismo ovce" internetski portal RozaKoza.com nudi novu perspektivu u obradi zabavnih, kulturnih, društvenih i političkih trendova. Ništa neobično da se ne radi o portalu koji je namijenjen ženama, djevojkama i svima koji žele znati žensko mišljenje, privlači ih informativan i koristan sadržaj, a spremni su nasmijati se žutilu koje ih okružuje.

RozaKoza.com istražuje izvan tradicionalnih granica "ženskih" tema i interesa, a blog formom neposredno se obraća čitateljima. Suradnice portala ne patroniziraju već žele ponuditi mjesto za opuštanje, osnaživanje, inspiraciju, ispuhivanje i savjete kroz osobno iskustvo.

Publika kojoj se obraća RozaKoza.com veoma je raznolika – od surferica, geekica, revolucionarki, šopingholičarki, šminkerica, trendseterica, preko egzibicionerki, feministkinja i umjetnica, do kuharica, svjetskih putnica, treehugerica, kreativki, kolekcionarki. Za sve njih, usprkos pojedinačnim osobnim željama i borbama svake, Rozakoza.com će, obećavaju, ispuniti boravak na stranici sadržajem koji će ih poticati da teže boljemu.

U vrijeme kada su pisani mediji u krizi, iz RozaKoza.com poručuju da teže dinamičnom i brzom reagiranju na najzanimljivije i aktualne događaje te prenose riječi i djela osoba koje zaista imaju nešto vrijedno za reći i ponuditi. Kažu, to je prostor koji će slaviti neproslavljene žene, isticati djelovanje i postignuća djevojaka i žena kod nas ali i u svijetu.  Svima kojima je dosta slijepog praćenja zatupljujućih i zastarjelih puteva inertne mase osigurat će prostor za drukčije sadržaje. E, pa dobrodošle!



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Seks

Bilo da ste solo ili imate partnera, ključan aspekt seksualnog zdravlja i sreće je odvojiti vrijeme za istraživanje svog tijela i njegovih želja.

Suncokreti na oblacima

Uvijek mi bude zanimljivo kako se po tim ženskim kavama često uzme jedna od neprisutnih prijateljica u usta.

Savjeti stručnjaka

Jedna prosječna četkica za zube može sadržavati preko 10 milijuna bakterija.

Život u dvoje

Najgore što se može napraviti je pokušati prerano postati prijatelj, dajte si vremena

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version