Putovanja

Ryanair leti iz Rijeke

Low-cost avioprijevoznik povezuje Kvarner sa svjetskim destinacijama već od 7 EUR.
Sezona letenja u Zračnoj luci Rijeka ove godine otvara se 15. travnja na najbolji mogući način – prvim letom zračnog prijevoznika Ryanair. Njihovi avioni po prvi put povezat će Rijeku i Kvarner s Londonom i Stockholmom, čime Kvarner ulazi u mrežu Ryanaira. Očekuje se da će to rezultirati povećanjem prometa zračne luke, kao i rastom dolazaka gostiju sa značajnog tržišta Velike Britanije i Švedske.

Letovi Ryanaira iz Londona i Stockholma odvijat će se dvaput tjedno i to ponedjeljkom i petkom što omoguća­va razne duljine boravka gostiju. Pored navedenog, otvaraju se mogućnosti jeftinijeg letenja domaćih put­nika po izuzetno povoljnim cijenama počevši već od 7€ po putniku. Pored Ryanair-a Zračna luka Rijeka imat će redovne linije zračnih prijevoznika Croatia Airlines, Air Berlin i VIP Wings s destinacijama London, Köln, Stuttgart, Košice, Düsseldorf i Münster/Osnabrück.



Radi značaja navedenih zračnih prijevoznika za destinaciju Kvarnera i omogućavanja bolje povezanosti sa Zračnom lukom Rijeka, Grad Opatija i Grad Rijeka s Turističkom zajednicom grada Opatije i Turističkom zajednicom grada Rijeke osigurali su autobusne transfere za putnike. Transferi će biti osigu­rani po prvi put iz Opatije sa Slatine, te Jelačićevog trga iz Rijeke, a realizirat će ih KD Autotrolej d.o.o. po izuzetno povoljnim cijenama po pravcu od 50,00kn iz Opatije i 40,00kn iz Rijeke.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Putovanja

Iako će mnogi do godišnjeg odmora morati još malo pričekati, to nije razloga da za vikend ne pobjegnete s obitelji na more.

Putovanja

Gotovo sve turističke atrakcije imaju brojne pozitivne recenzije, ali i mnogo negativnih pa se često pitate je li neka vrijedna posjete.

Putovanja

Neki ga zovu i balkanskim Berlinom, jer je atmosfera na svakom koraku inspirativna, a energija koju ovdje osjećate gotovo zarazna

Putovanja

Radnja druge sezone premjestila se s Havaja na sjeveroistočnu obalu Sicilije, a objavljeno je da će se treća sezona, za koju postoje velika očekivanja,...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version